Karabağ'ın UEFA Avrupa Ligi'nden elenmesi

Karabağ-İnter karşılaşmasında son dakikada atılan golün sayılmaması tepkiyle karşılandı

Karabağ'ın UEFA Avrupa Ligi'nden elenmesi
Karabağ'ın UEFA Avrupa Ligi'nden elenmesi
GİRİŞ 12.12.2014 16:14 GÜNCELLEME 12.12.2014 16:14

Karabağ takımının UEFA Avrupa Ligi F Grubu son maçında, İtalya'nın Inter kalesine son dakikada attığı golün sayılmaması ve kupadan elenmesi Azerbaycan basınında tepkiyle karşılandı.

Azerbaycan merkezli apasport.az internet sitesi, "Hakem Karabağ'ı grupta bıraktı" başlıklı haberinde maçın Çek hakemi Miroslav Zelinka'nın Karabağ'ın attığı net golünü saymadığını ileri sürdü.

Komanda.az sitesi ise "Her şeye rağmen teşekkürler Karabağ" isimli haberinde, takımın çok iyi mücadele ettiği fakat hakem hatası nedeniyle gruptan çıkamadığı iddia edildi. Derbi.az sitesinde de "İnterli oyuncudan özür" başlıklı haberinde, İtalyan futbolcu Danilo D'Ambrossio'nun, "Bence net goldü. Neden saymadılar anlamıyorum. Grupta kaldıkları için Karabağ'dan özür dilerim" şeklinde açıklama yaptığı iddia edildi.

Futbolinfo.az sitesi, "Karabağ'ın hakkını böyle yediler" ve "Hakem Karabağ'ı play-off'a bırakmadı" başlıklı haberde, Karabağın bir üst tura çıkmayı hakettiğini fakat bunun hakemlerin engellediği savunuldu.

"O hakemleri İnterpol araştırmalı" şeklinde başlıklı habere yer veren qol.az sitesi, Karabağ'ın hakkının yenildiğini, Türk, Rus, İtalyan basınında da Karabağ'ın hakem hatası nedeniyle yenildiği şeklinde haberlerin yapıldığı anlatıldı.

KAYNAK: AA