Karabağ UEFA'ya itiraz edecek

Karabağ Kulübü Başkan Yardımcısı Güzel: "Hakem net golümüzü saymadı. UEFA'ya itirazda bulunacağız. Hakkımızı sonunan kadar arayacağız"

Karabağ UEFA'ya itiraz edecek
Karabağ UEFA'ya itiraz edecek
GİRİŞ 12.12.2014 13:33 GÜNCELLEME 12.12.2014 13:33

UEFA Avrupa Ligi F Grubu son maçında İtalya'nın Inter takımı ile berabere kalarak üst tura çıkma şansını kaybeden Azerbaycan'ın Karabağ takımı, UEFA'ya itirazda bulunacak.

Karabağ Kulübü Başkan Yardımcısı Tahir Güzel, düzenlediği basın toplantısında, dün oynanan maç ve gruptan çıkamamaları konusunda değerlendirmelerde bulundu.

Karşılamanın son dakikasında buldukları gol pozisyonunu ve hakemin ofsayt kararını videoda defalarla izlediğini söyleyen Güzel, "Dün biz kazanmıştık. Fakat hakem hatası zaferimizi elimizden aldı. Hakem, net golümüzü saymadı. UEFA'ya itirazda bulunacağız. Umarım onlar da hakemin hatasını onaylarlar. Bu sonucu değiştirmese de manevi yönden önemlidir. Hakkımızı sonuna kadar arayacağız. Esas dileğim, böyle hataların bir daha tekrarlanmaması ve UEFA'nın bu konuda önlem alması" diye konuştu.

Sahasında Inter ile 0-0 berabere kalan Karabağ kupaya veda etmiş, Inter ikinci tura yükselmişti. Karşılaşmanın son dakikasında Karabağ takımının attığı golün ofsayt gerekçesiyle sayılmaması, futbolcu ve taraftarların tepkisine neden olmuştu.

KAYNAK: AA