Albimo Alanyaspor'da Elazığspor maçı hazırlıkları

Teknik Direktör Kalpar: - "Bizim için önemli olan Elazığspor maçını kazanmak istiyoruz. Geriye kalan 3 maçı daha sonra düşüneceğiz"

Albimo Alanyaspor'da Elazığspor maçı hazırlıkları
Albimo Alanyaspor'da Elazığspor maçı hazırlıkları
GİRİŞ 11.12.2014 15:47 GÜNCELLEME 11.12.2014 15:47

PTT 1. Lig takımlarından Albimo Alanyaspor, Elazığspor maçı hazırlıklarını sürdürdü.

Cengiz Aydoğan Spor Tesislerinde teknik direktör Hüseyin Kalpar yönetiminde yapılan antrenmana, turuncu-yeşilli ekip, ısınma hareketleriyle başladı. Tek pas çalışmasının ardından iki gruba ayrılan futbolcular, hücum ve defans organizasyonları çalıştı. Antrenman çift kale maç ile sona erdi. Sakatlığı nedeniyle Burak Uca takımdan ayrı koşu yaptı.

Teknik direktör Kalpar, gazetecilere yaptığı açıklamada, sahalarında ilk maçına çıkacağını söyledi. Alanyaspor'un çok iyi bir ekip olduğunu kaydeden Kalpar, "Buraya başarılı olmak için geldik ve çok daha başarılı olacağımıza inanıyorum. Bizden önce görev alan arkadaşı tebrik ederim. Çok başarılı oldular. En azından PTT 1. Lig'e çıkan takımın hocasıydı ve şu ana kadar da başarılı bir grafik çizdi. Bundan dolayı da meslektaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi.

Pazar günü oynayacakları Elazığspor maçının kendileri için çok değerli ve önemli olduğunu ifade eden Kalpar, Alanyaspor ile ilk lig maçına iyi başlamak istediğini belirtti.

İlk maçların galibiyetle başlanmasının insanı motive ettiğini anlatan Kalpar, "Bizim için önemli olan Elazığspor maçını kazanmak istiyoruz. Geriye kalan 3 maçı da daha sonra düşüneceğiz" diye konuştu.

Kalpar, Burak dışında eksiklerinin olmadığını sözlerine ekledi.

KAYNAK: AA