Bakan Kılıç, milli kürekçileri kabul etti

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç, Dünya Kürek Şampiyonası'nda 8 tek hafif kiloda 3. olan A Milli Erkek Takımı ile bir araya geldi

Bakan Kılıç, milli kürekçileri kabul etti
Bakan Kılıç, milli kürekçileri kabul etti
GİRİŞ 11.12.2014 12:55 GÜNCELLEME 11.12.2014 12:55

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Dünya Kürek Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil eden A Milli Erkek Takımı'nı kabul etti.

Kılıç, 23-30 Ağustos tarihlerinde Hollanda'nın başkenti Amsterdam'da düzenlenen Dünya Şampiyonası'nda, 8 tek hafif kiloda 3'üncü olarak bir ilke imza atan A Milli Erkek Takımı ile makamında bir araya geldi.

Milli kürekçileri tebrik eden Kılıç, amatör branşlarda elde edilen başarıların büyük önem taşıdığını belirterek, "Başarınız, diğer branşlarda mücadele veren kardeşlerinize, arkadaşlarınıza da örnek olacak. Bu başarışı görüp, duyup, 'bunu biz de yapabiliriz' diyen birçok arkadaşınız var. Spor camiasında konuşuluyorsunuz. Örnek alınıyorsunuz" dedi.

Kazanılan başarıda, takım ruhunun ve sporcular arasındaki birlik beraberlik duygusunun önemini vurgulayan Kılıç, "Birbirinize olan yakınlığınız ilk bakışta anlaşılıyor. Göğsünüzde taşıdığınız ay-yıldızlı forma ile 77 milyonu temsil ediyorsunuz. Sizin başarılarınızla ilgili herhangi bir şekilde farklılık düşünenlere katılmıyorum. Birlik ve beraberliğinizin bundan sonra da yeni başarılar getirmeye devam edeceğini düşünüyorum" diye konuştu.

Kılıç, Milli Takım'a desteklerinin devam edeceğini vurgulayarak, "Bize yaşattığınız bu gururdan dolayı tekrar teşekkür ediyor ve başarılarınızın devamını diliyorum" ifadelerini kullandı.

Kabulde sporcuların yanı sıra Kürek Federasyonu Başkanı İlhami İşseven, A Milli Erkek Takımı antrenörlerinden Nebosha İliç, Celalettin Güneşten ve Sonat Doğan da hazır bulundu.

KAYNAK: AA