Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Uğur:

"Herkes inandığı sürece biz bu işi erkenden bitireceğiz. Gelecek sezon Yeni Malatyaspor, Spor Toto 2. Lig'de olmayacak"

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Uğur:
Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Uğur:
GİRİŞ 11.12.2014 11:52 GÜNCELLEME 11.12.2014 11:52

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyapsor'un teknik direktörü Mustafa Uğur, "Herkes inandığı sürece biz bu işi erkenden bitireceğiz. Gelecek sezon Yeni Malatyaspor, Spor Toto 2. Lig'de olmayacak" dedi.

Uğur, AA muhabirine yaptığı açıklamada, her müsabakaya olduğu gibi Bayrampaşa müsabakasına da galibiyet parolasıyla çıktıklarını ancak maçtaki "cömertliklerinden" dolayı bunu başaramadıklarını ifade etti.

Önceden yapılan hesapların tutmadığını belirten Uğur, şunları söyledi:

"Geçmiş yıllarla kıyasladığınızda farklı olarak öndeyiz ama biz bulunduğumuz konuma bakıyoruz. Geçmiş yıllara çok dönmek istemiyoruz. O günlerde farklı şeyler olsaydı bugün biz burada olmazdık. Ama kimse endişe etmesin. Şartlar ne olursa olsun koşulsuz bir destek istiyoruz. Alacağımız galibiyetle ligin ilk yarısını lider tamamlayacağız. Ligin ikinci yarısında da bu haftalara kalmadan önceden bu işi bitireceğimizi düşünüyorum. Bu inanç ve kararlılıktayız. Herkes inandığı sürece biz bu işi erkenden bitireceğiz. Gelecek sezon Yeni Malatyaspor, Spor Toto 2. Lig'de olmayacak"

Uğur, Menemen Belediyespor'un iyi bir takım olduğunu ve deplasman karnesinin iyi olduğunu belirtti.

Taraftarlarının desteğiyle zorlu müsabakayı kazanıp kendilerine avantaj sağlamak istediklerini kaydeden Uğur, "Bu grupta hiç bir müsabaka kolay değil. İnsanların kafasında zayıf ya da güçlü takım olgusunun oluşmamasını istiyoruz. Sahaya yansıyan futbol ve mücadelenin insanların kafasında oluşmasını istiyoruz. Bugüne kadar vasat bir takım görmedim. Üst düzey mücadele edilen bir ligdeyiz. O yönüyle de biz de en az rakiplerimiz kadar mücadele ederek bu müsabakadan galip gelmek istiyoruz" diye konuştu.

KAYNAK: AA