Yeni Malatyaspor Basın Sözcüsü Pilten:

"Yeni Malatyaspor'un hedefleri belli, ligin sonunda şampiyon olup bir üst lige çıkmak istiyoruz"

Yeni Malatyaspor Basın Sözcüsü Pilten:
Yeni Malatyaspor Basın Sözcüsü Pilten:
GİRİŞ 10.12.2014 12:09 GÜNCELLEME 10.12.2014 12:09

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'da basın sözcüsü Selim Pilten, "Yeni Malatyaspor'un hedefleri belli, ligin sonunda şampiyon olup bir üst lige çıkmak istiyoruz" dedi.

Pilten, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hafta sonu deplasmanda oynadıkları Bayrampaşa maçında 2 puan kaybettiklerini söyledi.

Bayrampaşa müsabakasında istemedikleri puan kayıpları yaşadıklarını belirten Pilten, "Her maçta olduğunu gibi o maçta da hedefimiz galibiyetti ancak sonuç istediğimiz gibi olmadı" dedi.

Pilten, pazar günü kendi seyircileri önünde oynayacakları Menemen Belediyespor karşılaşmasının kendileri için çok önemli olduğunu kaydetti.

Menemen Belediyespor'un iyi bir takım olduğunu dile getiren Pilten, "Hafta sonu kaybettiğimiz puanlardan sonra Menemen Belediyespor ciddi anlamda bize puan olarak yaklaştı. Bunun için pazar günü oynayacağımız müsabakanın önemi bir kat daha arttı. Yeni Malatyaspor'un hedefleri belli, ligin sonunda şampiyon olup bir üst lige çıkmak istiyoruz. Menemen Belediyespor maçını da kazanarak yolumuza emin adımlarla devam etmek istiyoruz" diye konuştu.

Taraftarlarına da çağrıda bulunan Pilten, müsabakaya yoğun ilgi göstermelerini bekledikleri taraftarlardan takımlarını 90 dakika boyunca desteklemelerini istedi.

Selim Pilten, takımda ufak tefek rahatsızlıkları olan oyuncular dışında ciddi manada sakat oyuncu bulunmadığını da sözlerine ekledi.

KAYNAK: AA