Denizlispor'da gündem kalan 4 maç

Kulüp Başkanı Kıbrıslıoğlu:

Denizlispor'da gündem kalan 4 maç
Denizlispor'da gündem kalan 4 maç
GİRİŞ 08.12.2014 13:18 GÜNCELLEME 08.12.2014 13:18

Denizlispor Başkanı Hasan Kıbrıslıoğlu, devre arasında futbolcu transferinin gündemlerinde olmadığını belirterek, "Denizlispor'u seven herkesten, transfer konuşmamasını, takıma destek olmasını ve devre arasına kadar kalan 4 maça odaklanmasını istiyoruz" dedi.

Kıbrıslıoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, PTT 1. Lig'de son 4 haftaya girdiklerini belirterek, bu süreçte tek hedeflerinin kalan maçlardan galibiyetle ayrılmak olduğunu ifade etti.

Son dönemde, takıma devre arasında transfer yapılacağı yönünde çeşitli haberlerin yer aldığını belirten Kıbrıslıoğlu, ancak bu bilgilerin eski futbolcularının alacakları nedeniyle federasyon tarafından konulan transfer yasağı nedeniyle tümüyle gerçek dışı olduğunu kaydetti.

"Kalan maçlarda 12 puana kilitlenmeliyiz"

Ara dönemde transfer yapmalarının mümkün olmayacağını bildikleri için takımı sezonu tamamlayacak şekilde kurduklarını dile getiren Kıbrıslıoğlu, şunları söyledi:

"Transfer gündemimizde yok. Denizlispor'u seven herkesten, transfer konuşmamasını, takıma destek olmasını ve devre arasına kadar kalan 4 maça odaklanmasını istiyoruz. Teknik heyetten ve futbolculardan, oynayacakları 4 maçtan 12 puan bekliyoruz. Bizim amacımız bu, herkes buna kilitlensin."

KAYNAK: AA