Nazilli Belediyespor'da galibiyet sevinci

Teknik Direktör Ertem: "Nazilli Belediyespor ligde varlığını ortaya koyacaktır. Play-Off potasından ligin sonuna kadar çıkmak istemiyoruz"

Nazilli Belediyespor'da galibiyet sevinci
Nazilli Belediyespor'da galibiyet sevinci
GİRİŞ 08.12.2014 12:38 GÜNCELLEME 08.12.2014 12:38

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup takımlarından Nazilli Belediyespor'un teknik direktörü Ahmet Kazım Ertem, "Nazilli Belediyespor ligde varlığını ortaya koyacaktır. Play-Off potasından ligin sonuna kadar çıkmak istemiyoruz" dedi.

Ankaragücü'nü 4-1 yenerek üç maçta 9 puan toplayan Nazilli Belediyespor'da, son haftalarda elde edilen başarı camiayı mutlu etti.

Teknik direktör Ahmet Kazım Ertem, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ankaragücü karşısında galibiyeti arzulayan taraf olduklarını, geriye düşmelerine rağmen maçtan farklı bir skorla galip ayrılmayı bildiklerini söyledi.

Ertem, "Maçın hemen başında gol yememize rağmen futbolcularımızın sergiledikleri futbol ve ulaşılan 4-1'lik galibiyet bizi mutlu etti, keyif verdi. Taraftarlarımız da keyif aldı. Nazilli Belediyespor ligde varlığını ortaya koyacaktır. Play-Off potasından ligin sonuna kadar çıkmak istemiyoruz. Taraftarlarımızın desteğinden dolayı teşekkür ediyoruz. Bu desteğin artarak sürmesi en büyük temennim" diye konuştu.

Bu hafta deplasmanda oynayacakları Göztepe maçının da final havasında geçeceğini belirten Ertem, galibiyet sevincini kısa kesip bu maça hazırlanacaklarını ifade etti.

KAYNAK: AA