Basketbolda maçın ardından

Darüşşafaka Doğuş Başantrenörü Mahmuti: - "Üçüncü çeyrekte çok iyi oynadık"

Basketbolda maçın ardından
Basketbolda maçın ardından
GİRİŞ 06.12.2014 19:36 GÜNCELLEME 06.12.2014 19:36

Türkiye Basketbol Ligi'nde TOFAŞ'ı 88-61 yenen Darüşşafaka Doğuş'ta başantrenör Oktay Mahmuti, önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Mahmuti, karşılaşmaya tutuk başladıklarını dile getirerek, "İkinci çeyrekte hızlı hücumla farkı açmaya çalıştık ve bunu da başardık. Ancak en iyi basketbolumuzu üçüncü çeyrekte oynadık. Bazı hatalarımız oldu ama bu kadar farklı kazanılan bir maçın ardından bunları konuşmak doğru olmaz. Zaten son çeyrek rutin bir şekilde tamamlandı. Zorlu bir ligde galip gelmek önemli. Bundan sonraki karşılaşmalarımızda da en iyisini yapmaya çalışacağız" diye konuştu.

Oktay Mahmuti, ligde iyi gittiklerini belirterek, "Hedef play-off'lara girmek. Her maça en iyi şekilde çalışıyoruz. Bugüne kadar hedefimizden bir sapma yok. Biz her maçı bir final olarak değerlendiriyoruz" ifadelerini kullandı.

TOFAŞ Başantrenörü Erhan Toker ise hafta içinde FIBA EuroChallenge Kupası'nda Rusya'nın Avtador Saratov takımı karşısında ağır bir yenilgi aldıklarını ve sadece iki gün çalışarak Darüşşafaka Doğuş maçına hazırlandıklarını anlatarak, "Maça kötü başlamadık ama rakip daha sonra kontrolü ele geçirdi. Biz cevap veremeyince de fark açıldı. Galibiyetten dolayı rakibimizi tebrik ediyorum" değerlendirmesinde bulundu.

KAYNAK: AA