Fenerbahçe Kulübü'nden Saadettin Saran'a sert tepki:

"Fenerbahçe'nin şike yaptığını söyleyen bir zatın, Fenerbahçe başkanlığı gibi kutsal bir göreve hangi yüzle aday olacağını kamuoyunun takdir ve değerlendirmelerine bırakıyoruz"

Fenerbahçe Kulübü'nden Saadettin Saran'a sert tepki:
Fenerbahçe Kulübü'nden Saadettin Saran'a sert tepki:
GİRİŞ 05.12.2014 19:08 GÜNCELLEME 05.12.2014 19:08

Fenerbahçe Kulübü, sarı-lacivertli eski yönetici Sadettin Saran'ın dün Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi'ndeki bir söyleşide başkan adayı olabileceği yönünde kullandığı ifadeler üzerine, sert bir açıklama yayımladı.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, Saadettin Saran'ın sözlerinin dikkatle takip edildiği belirtilerek, şöyle denildi:

"Fenerbahçe Kulübü, 3 Temmuz 2011 tarihinden bugüne kadar asla yasa dışı bir faaliyet içerisinde olmadığını üstüne basa basa her platformda bildirmiş ve bu konuda başının ne kadar dik olduğunu tüm kamuoyuna göstermiştir. Hal böyle iken ve üstelik yeniden yargılanma süreci yaşanmaktayken, 25 milyon Fenerbahçe taraftarının aksine, Fenerbahçe'nin şike yaptığını söyleyen bir zatın, Fenerbahçe başkanlığı gibi kutsal bir göreve hangi yüzle aday olacağını kamuoyunun takdir ve değerlendirmelerine bırakıyoruz."

Saran, dün yapılan söyleşide "Fenerbahçe'nin sahibi genel kurul. Önemli olan onların kararı. Gördüğüm kadarıyla şimdilik bir teveccüh var. O da devam ettiği ve Aziz Bey'in itirazları bittiği zaman inşallah aday olacağım" ifadelerini kullanmıştı.

KAYNAK: AA