İnegöl Belediyespor'da Halkbank maçı hazırlıkları

İnegöl Belediyespor Antrenörü Aksoy: "Halkbank'tan önce set almak istiyoruz"

İnegöl Belediyespor'da Halkbank maçı hazırlıkları
İnegöl Belediyespor'da Halkbank maçı hazırlıkları
GİRİŞ 04.12.2014 19:37 GÜNCELLEME 04.12.2014 19:37

Erkekler Voleybol Birinci Lig ekiplerinden İnegöl Belediyespor'da, antrenör Ali Bahadır Aksoy, sahalarında Halkbank ile yapacakları maçta öncelikle rakipten set almak istediklerini söyledi.

İnegöl Belediyespor, İnegöl Gençlik Hizmetleri Spor Salonu'nda, antrenör Ali Bahadır Aksoy yönetiminde maçın hazırlıklarına başladı.

Aksoy, idman öncesi AA muhabirine yaptığı açıklamada, Şahinbey deplasmanından aldıkları galibiyetin ardından oyuncuların büyük bir kısmının gıda zehirlenmesi yaşadığını ifade ederek, şöyle konuştu:

"Gitmeden önce de Şahinbey’den puan çıkartmak istediğimizi söylemiştik. Deplasmanda alınan önemli bir galibiyet oldu. Şimdi Halkbank maçı var. Şahinbey deplasmanından döner dönmez sporcuların büyük bir kısmında gıda zehirlenmesi yaşandı. Takım şu an bile eksik. İnşallah yarın itibarıyla tam kadro çalışmalarımıza başlarız. Halkbank ile kupa maçında oldukça iyi bir maç yaptık. Başa baş mücadele oldu. Yine buna benzer top oynamayı düşünüyoruz. Halkbank'tan önce set almak istiyoruz. İlk seti alıp, daha sonra yakalayabilirsek, kendi sahamızda puanlar almak istiyoruz."

KAYNAK: AA