Potada maçın ardından

Abdullah Gül Üniversitesi Başantrenörü Avcı: "Bugün çok kötü oynadık"

Potada maçın ardından
Potada maçın ardından
GİRİŞ 03.12.2014 21:25 GÜNCELLEME 03.12.2014 21:25

Abdullah Gül Üniversitesi Başantrenörü Ayhan Avcı, FIBA Kadınlar Avrupa Ligi B Grubu beşinci maçında, sahalarında İtalya'nın Beretta Famila takımına karşı çok kötü oynadıklarını ve maçı kaybettiklerini söyledi.

Avcı, maçın ardından katıldığı basın toplantısında, taraftarları önünde mağlup olmanın üzüntüsünü yaşadıklarını dile getirdi.

Mutlak kazanmak parolasıyla hazırlandıkları bir karşılaşmayı kaybettiklerini belirten Avcı, şöyle devam etti:

"Rakibimizi tebrik ediyorum, kazanmayı hak ettiler. Biz kazansak rakibe haksızlık olurdu. Bugün çok kötü oynadık. Çok önemli bir oyuncuları oynamamasına rağmen kazanmayı bildiler. Kötü bir dönemden geçiyoruz. Bir şeyleri değiştirmemiz gerektiği bu maçta ortaya çıktı. Gruptaki şansımız çok zor ama sonuna kadar mücadelemizi sürdüreceğiz. Burada çok maç kaybettim ama bu kadar kötü oynamamıştık. Takım bu kadar kötü oynuyorsa, bunun sorumlusu da biziz. Çok negatif bir havadaydık. Takımda bir sorun var. Bizim de görevimiz bu sorunu gidermek. Gruptan çıkmak için sürpriz peşindeyiz, başarabilirsek çok iyi olacak."

Beretta Famila cephesi

Beretta Famila Başantrenörü Miguel Martinez Mendez ise önemli bir galibiyet aldıklarını ifade etti.

Galibiyetten dolayı oyuncularını kutlayan Mendez, "Maçın başından sonuna kadar iyi bir mücadele ortaya koyduk. Deplasmanda haklı bir galibiyet almanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu maç artık geride kaldı. Rakibimize de bundan sonraki maçlarında başarılar diliyoruz" diye konuştu.

KAYNAK: AA