Yeni Malatayspor Teknik Direktörü Uğur:

"Lider olmaktan daha çok lider kalmak daha önemlidir"

Yeni Malatayspor Teknik Direktörü Uğur:
Yeni Malatayspor Teknik Direktörü Uğur:
GİRİŞ 03.12.2014 17:44 GÜNCELLEME 03.12.2014 17:44

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatayspor'un teknik direktörü Mustafa Uğur, "Lider olmaktan daha çok lider kalmak daha önemlidir" dedi.

Türkiye Futbol Federasyonu antrenman sahasında gazetecilere açıklamalarda bulunan Uğur, Körfez İskenderunspor karşılaşmasında hem mücadele hem de oyun açısından tatmin eden bir oyun ortaya koyduklarını söyledi.

Hedefleri olan bir takım oldukları için bütün müsabakalara galibiyet için çıktıklarını belirten Uğur, "Lider olmaktan daha çok lider kalmak daha önemlidir. Bundan önceki haftada bunu söylemiştim. Ligin bitiminde inşallah lider oluruz. Futbolcularımızla inanıyoruz ve artık bu anlayıştan geri adım atmayacağız" diye konuştu.

Uğur, bir üst lige çıkmak için birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduklarını bunun da başarıyı beraberinde getireceğini kaydetti.

Hep birlikte el ele verilirse Yeni Malatyaspor'un hedefleri doğrultusunda emin adımlarla ilerlemeye devam edeceğini dile getiren Uğur, "Bizler hep birlikte olursak bu işi başarırız. Bizler bu takımı bir üst lige çıkarmak için geldik. Bu işler ise gönülden yaşarsanız olur. Sadece futbolcular ile olmuyor. Tüm şehrin kenetlenmesiyle olur" şeklinde konuştu.

Uğur, bu hafta sonu Bayrampaşa ile zorlu bir deplasman maçına çıkacaklarını amaçlarının galibiyetle dönmek olduğunu belirtti.

Yönetim olarak Türkiye Futbol Federasyonu'ndan Bayrampaşa müsabakasını Olimpiyat Stadı'nda oynamak adına bir talepte bulunduklarını belirten Uğur, "Bayrampaşa Stadyumu farklı, Olimpiyat Stadyumu'nun atmosferi çok farklı. Olimpiyat Stadyumu çok büyük. Taraftarlarımızın varlığını hissetmek zor olacak ama yanımızda bile görmek bize yeterli. Çünkü ilçe stadyumlarında çok sıkıntı yaşıyoruz. Orada kazanıp gelmek bizim için önemli" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: AA