Denizlispor'da Karşıyaka maçı hazırlıkları

Denizlispor 2. Başkanı Turgay Mersin: "Karşıyaka maçını kazanarak deplasmanda ilk galibiyetimizi almak istiyoruz"

Denizlispor'da Karşıyaka maçı hazırlıkları
Denizlispor'da Karşıyaka maçı hazırlıkları
GİRİŞ 03.12.2014 16:54 GÜNCELLEME 03.12.2014 16:54

PTT 1. Lig takımlarından Denizlispor'un ikinci başkanı Turgay Mersin, Karşıyaka deplasmanından 3 puanla dönmeyi hedeflediklerini söyledi.

Mersin, gazetecilere yaptığı açıklamada, 6 Aralık'ta deplasmanda Karşıyaka ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdüğünü belirtti.

Elazığspor maçında kaybettikleri 3 puanı Karşıyaka deplasmanında telafi etmeye çalışacaklarını ifade eden Mersin, "Ligin köklü kulübü ve güçlü ekiplerinde birisi olan Karşıyaka ile oynayacağımız maçın çok zorlu geçeceğini biliyoruz. Eksiklerimiz var ama bu mazeret değil, yerlerine forma giyecek futbolcuların ellerinde geleni yapacağına inanıyoruz. Karşıyaka maçını kazanarak deplasmanda ilk galibiyetimizi almak istiyoruz. Buna başaracak güçteyiz" dedi.

Mersin, teknik ekip ve futbolculardan sahada seyir zevki yüksek bir futbol sergilemesini istediklerini belirterek, şunları söyledi:

"Sezon başı göreve geldiğimizde ekonomik açıdan dar boğazda olan bir kulüp vardı. Şimdi, oluşturulan kaynaklarla hem kulübün borçlarını ödüyoruz hem de futbolcularımızın alacakları. Futbolcu arkadaşlarımızdan da sahaya daha iyi mücadele etmelerini bekliyoruz. Artık 3 puanlarla tanışmak istiyoruz. Futbolcularımıza güveniyoruz"

KAYNAK: AA