"3 Aralık Dünya Engelliler Günü"

TFF Başkanı Demirören: "TFF olarak her zaman onların yanında olduğumuzu belirtmek istiyorum"

"3 Aralık Dünya Engelliler Günü"
"3 Aralık Dünya Engelliler Günü"
GİRİŞ 03.12.2014 15:06 GÜNCELLEME 03.12.2014 15:06

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, engelli futbolunun her zaman destekçisi olacaklarını ifade etti.

Demirören, federasyonun internet sitesinde yer alan mesajında, "Türkiye Futbol Oynuyor Projesi" adı altında yürütülen çalışmaların, 2013 yılında yeniden düzenlenen Engelliler Koordinasyon Kurulu bünyesinde devam ettiğini, 7'den 70'e herkesin ülkenin her yerinde futbol oynama fırsatı bulmasına zemin hazırladıklarını vurguladı.

"Futbol Aşkı Engel Tanımaz" sloganıyla işbirliği yaptıkları Bedensel, İşitme, Görme Engelli ve Özel Sporcular federasyonlarının başkan ve yöneticileriyle son derece uyumlu çalıştıklarını, bu federasyonlara finansal desteğin yanı sıra, iletişim ve pazarlama konularında da yardım ettiklerini anlatan Demirören, şunuları kaydetti:

"Ana sponsorlarımızdan Turkcell ve Görme Engelliler Spor Federasyonu ile oluşturduğumuz görme engelli futbolunda dünyanın ilk ligi olan 'Turkcell Sesi Görenler Ligi' UEFA'nın en prestijli ödüllerinden KISS Pazarlama Ödülü'nü almaya hak kazandı. Bu başarı bize büyük bir mutluluk ve gurur vermenin yanı sıra yeni projeler için de motive etmiştir. Önümüzdeki dönemde de engelli futbolunun her zaman yanında olacağımızı büyük bir gururla ifade ediyorum."

KAYNAK: AA