Yeni Malatyaspor'da liderlik sevinci

Kulübün basın sözcüsü Pilten: "Amacımız, sezonu şampiyon tamamlamak. Camia olarak kenetlendik ve hedefimize emin adımlarla yürüyoruz"

Yeni Malatyaspor'da liderlik sevinci
Yeni Malatyaspor'da liderlik sevinci
GİRİŞ 01.12.2014 17:47 GÜNCELLEME 01.12.2014 17:47

Yeni Malatyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Selim Pilten, Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta liderliğe yükselmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, "Amacımız, sezonu şampiyon tamamlamak. Camia olarak kenetlendik ve hedefimize emin adımlarla yürüyoruz" dedi.

Pilten, İnönü Stadı'nda basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Pendikspor maçı sonrası camiada bozulan morallerin, Körfez İskenderun Spor karşısında alınan farklı galibiyetle düzeldiğini belirtti.

Körfez İskenderun Spor karşısında ortaya koydukları futboldan memnun kaldıklarını dile getiren Pilten, "Çok güzel ve net bir skorla takımımız 3 puanı aldı. Bu galibiyeti, Yeni Malatyaspor taraftarına ve bize destek olan herkese armağan ediyoruz" diye konuştu.

Grupta liderliğe yükselmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Pilten, şunları söyledi:

"Taraftarlarımıza özellikle teşekkür ediyorum. Maçın başından sonuna kadar takıma büyük bir destek verdiler. Bu destekleri devam ettiği sürece takımımız, ligi şampiyon olarak tamamlayacaktır. Körfez İskenderun Spor karşısında futbolcularımızın ortaya koyduğu performans ve futboldan da bunu gördük. Amacımız, sezonu şampiyon tamamlamak. Camia olarak kenetlendik ve hedefimize emin adımlarla yürüyoruz."

KAYNAK: AA