Real Madridli futbolcular, Audi'lerini aldı

Real Madrid'in resmi otomobil sponsoru Audi, tüm futbolculara bir sezon boyunca kullanabilecekleri otomobilleri teslim etti

Real Madridli futbolcular, Audi'lerini aldı
Real Madridli futbolcular, Audi'lerini aldı
GİRİŞ 01.12.2014 17:11 GÜNCELLEME 01.12.2014 17:11

Real Madrid futbol takımı oyuncuları, kulübün resmi otomobil sponsoru Audi tarafından bir sezon boyunca kullanılmak üzere dağıtılan arabaları teslim aldı.

Real Madrid'in antrenmanlarını yaptığı Valdebebas'taki tesislerde düzenlenen anahtar teslim töreninde eğlenceli anlar yaşandı. Anahtar tesliminden önce araçlarla test sürüşü yapan futbolcuların, bisiklet ve futbol topuyla yaptıkları gösterilerinde ise ilginç görüntüler oluştu.

Real Madrid Kulübü Başkanı Florentino Perez, törende yaptığı açıklamada, Real Madrid ve Audi'nin "mükemmelliği ve yeniliği arayan iki kurum olduğunu" söyledi. Real Madrid'in son 16 maçını kazanarak kulüp tarihindeki arka arkaya en fazla galibiyet alma rekorunu kırdığını hatırlatan Perez, "112 yıllık kulüp tarihimizde böyle bir istatistiğe hiç ulaşmamıştık. Bu futbolculara, teknik direktöre ve teknik heyete sahip olduğum için gururluyum" dedi.

Audi İspanya Genel Direktörü Giullermo Fadda da "Real Madrid ile güçlü ve güvene dayalı bir istikrarla 2003 yılından bu yana önemli bir sponsorluk ittifakı yaptıklarını ve bunun en az 4 yıl daha süreceğini" belirtti.

Real Madrid'de futbolcuların yanı sıra teknik direktör Carlo Ancelotti'ye de 2014-2015 sezonu boyunca kullanması için Audi marka araç verildi.

KAYNAK: AA