Anadolu Efes Genel Menajeri Özerhun:

"Cedi Osman'ın ayak bileğinde kırık yok. Oyuncumuz 15 gün takımdan uzak kalacak"

Anadolu Efes Genel Menajeri Özerhun:
Anadolu Efes Genel Menajeri Özerhun:
GİRİŞ 01.12.2014 13:26 GÜNCELLEME 01.12.2014 13:26

Türkiye Basketbol Ligi'nde Anadolu Efes'in Uşak Sportif'i 81-66 yendiği maçta sağ ayak bileğinden sakatlanan Cedi Osman'ın 15 gün sahalardan uzak kalacağı açıklandı.

Cedi Osman'ın durumuyla ilgili AA muhabirine açıklamalarda bulunan Anadolu Efes Genel Menajeri Engin Özerhun, "Ayak bileğinde kırık yok. Bu sabah yapılan kontrollerden sonra ayak bileğinde kanama tespit edildi. Oyuncumuz 15 gün takımdan uzak kalacak" dedi.

Cenk Akyol, Birkan Batuk ve Nenad Krstic'in ardından Cedi Osman'ın da sakatlanması ve bu oyuncuların takıma dönüşleriyle ilgili bilgi veren Özerhun, "Sakatlar arasında en yakın sürede takıma katılacak Cedi Osman gözüküyor. Krstic, ay sonunda dönecek. Cenk'in ise 10 gün içinde antrenmanlara başlamasını bekliyoruz. İdmanlardaki durumuna göre dönüşü netlik kazanacak" ifadelerini kullandı.

Uşak Sportif ile yaptıkları maça da değinen Engin Özerhun, "Mücadeleye iyi başladık ve ritmi iyi kontrol ettik. Galip gelmemiz gereken karşılaşmayı istediğimiz sonuçla tamamladık. Cedi Osman'ın böyle bir maçta sakatlanması üzücü oldu" diye konuştu.

KAYNAK: AA