Garanti Bankası Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi

Ceylanpınar Engelliler: 74 - İskenderun Engelliler 59

Garanti Bankası Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi
Garanti Bankası Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi
GİRİŞ 30.11.2014 20:29 GÜNCELLEME 30.11.2014 20:29

Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi'nde Ceylanpınar Engelliler, sahasında ağırladığı İskenderun Engelliler takımını 74-59 mağlup etti.

Ceylanpınar Spor Salonu'ndaki maça hızlı başlayan ev sahibi ekip, ilk periyodu 18-9 önde tamamladı. Üstünlüğünü ikinci periyotta rakibine kaptıran sarı yeşilli ekip, soyunma odasına 30-32 geride gitti.

Üçüncü periyotta üst üste bulduğu sayılarla 50-48 öne geçen Ceylanpınar Engelliler, üstün oyununu son çeyrekte de sürdürerek maçtan 74-59 galip ayrıldı.

Kulüp antrenörü Mehmet İdo, maçın ardından AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu sezon ilk defa mücadele ettikleri ligin ikinci karşılaşmadan da galip ayrılmanın sevincini yaşadıklarını belirtti.

Oyuncularının karşılaşmada üst düzey bir performans gösterdiğini vurgulayan İdo, "Ligin ikinci maçını da seyircimizin desteğiyle kazandık. Taraftarımız maç boyunca tezahüratlarla destekte bulundu. Süper Lig hedefimize adım adım gidiyoruz. Gelecek hafta Gaziantep ekibiyle deplasmanda yapacağımız maç için bu galibiyet iyi moral oldu. Destek veren herkese teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

KAYNAK: AA