Maçın ardından

Denizlispor Teknik Direktörü Bizati: "Hatalarımızı değerlendireceğiz"

Maçın ardından
Maçın ardından
GİRİŞ 30.11.2014 16:54 GÜNCELLEME 30.11.2014 16:54

PTT 1. Lig'de Elazığspor ile 1-1 berabere kalan Denizlispor'un teknik direktörü Özcan Bizati, "Hatalarımızı değerlendireceğiz" dedi.

Bizati, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, Elazığspor karşısında sezonun en kötü oyununu sergilediklerini belirtti.

Rakibe çok pozisyon verdiklerini bildiren Bizati, şunları kaydetti:

"Rakibimizin ataklarına karşın istemeyerek geride oynamaya başladık. Oyuncu değişiklikleriyle ileriye doğru çıkmaya çalıştık fakat topu önde tutamadık, kalemizde pozisyonlar vermeye başladık. Çok gol pozisyonu üretemedik. Girdiğimiz 2 pozisyondan birisini golle sonuçlandırdık. Elazığspor maçı bizim için bitmiştir. Hatalarımızı değerlendireceğiz. Bu maçta puan kaybının dışında cezalı duruma düşen 4 oyuncumuzu kaybetmemize üzülüyorum."

Elazığspor Cephesi

Elazığspor Teknik Direktörü Ümit Özat ise her iki ekibin de güzel mücadele ettiğini, müsabakada oyun oynamak isteyen tarafın kendilerinin olduğunu dile getirdi.

Net pozisyonlar bulduklarını kaydeden Özat, şöyle konuştu:

"Özellikle ilk yarıda maçı 2-0 getirebilirdik. İkinci yarının başında 1-0 mağlup duruma düştük ama oyunun peşini bırakmayan, beraberliği yakalamamızın ardından galibiyeti arayan oyuncularımı tebrik ediyorum. Kazanmak istedik ama olmadı. Bazen öyle anlar geliyor ki, 3 puanı hak ettiğiniz mücadelede bir puana şükreder durumda kalıyorsunuz. Denizlispor camiasına göstermiş oldukları centilmenlikten dolayı teşekkür ediyorum."

KAYNAK: AA