Beşiktaş, Kardemir Karabükspor maçına hazır

Son çalışmasını yapan siyah-beyazlılar, kara yoluyla Karabük'e hareket etti

Beşiktaş, Kardemir Karabükspor maçına hazır
Beşiktaş, Kardemir Karabükspor maçına hazır
GİRİŞ 30.11.2014 14:26 GÜNCELLEME 30.11.2014 14:26

Beşiktaş, Kardemir Karabükspor ile yarın deplasmanda oynayacağı Spor Toto Süper Lig 11. hafta maçının hazırlıklarını tamamlayıp, kara yoluyla Karabük'e hareket etti.

Teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda siyah-beyazlı futbolcular taktik ağırlıklı bir çalışma yaptı.

Antrenmana, tedavilerine devam edilen Uğur Boral ve Cenk Gönen katılmadı. Tolga Zengin ve Tomas Sivok ise takımdan ayrı bireysel çalışmalarına devam etti.

Cenk Gönen kadroya alındı

Beşiktaş'ta göğüs kasında 2. derece yırtık olduğu tespit edilen ve antrenmanlara çıkmayan Cenk Gönen, Karabük kafilesine dahil edildi.

Kardemir Karabükspor karşısında forma giymesi için Cenk Gönen'in tedavisine maç saatine kadar devam edileceği öğrenildi.

Sakatlığı süren kaleci Tolga Zengin'in yokluğunda, 1993 doğumlu kaleci Emre Metin'in yanı sıra 1997 doğumlu Enis Fidayeo da Kardemir Karabükspor maçı kadrosuna alındı.

Siyah-beyazlılarda sakatlıkları devam eden Tolga Zengin, Tomas Sivok ve Uğur Boral ise Karabük'e götürülmedi.

Beşiktaş'ta kadroya dahil edilen 21 futbolcu şunlar:

Cenk Gönen, Emre Metin, Enes Fidayeo, Pedro Franco, Ersan Adem Gülüm, Atınç Nukan, Serdar Kurtuluş, İsmail Köybaşı, Ramon Motta, Necip Uysal, Ümit Karaal, Veli Kavlak, Atiba Hutchinson, Oğuzhan Özyakup, Kerim Frei, Gökhan Töre, Olcay Şahan, Jose Sosa, Demba Ba, Mustafa Pektemek, Cenk Tosun.

KAYNAK: AA