Fenerbahçe, zirvedeki yerini korumak istiyor

Spor Toto Süper Lig'de yarın Eskişehirspor'u konuk edecek sarı-lacivertliler, seyircisi önündeki mücadelede 3 puanı hedefliyor

Fenerbahçe, zirvedeki yerini korumak istiyor
Fenerbahçe, zirvedeki yerini korumak istiyor
GİRİŞ 29.11.2014 11:13 GÜNCELLEME 29.11.2014 11:13

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında yarın Eskişehirspor'u konuk edecek Fenerbahçe, seyircisi önünde çıkacağı maçta 3 puanı hedefliyor.

Ligde 10. haftanın ardından, kendisiyle aynı puan ve averaja sahip Beşiktaş ile zirveyi paylaşan sarı-lacivertli takım, Eskişehirspor karşısında kazanarak puan cetvelindeki yerini korumak istiyor.

Bu sezon Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda çıktığı 5 lig mücadelesini de kazanan "Sarı Kanaryalar", bu unvanını da korumaya çalışacak.

Diego sakat, Emre Belözoğlu takıma dönüyor

Sarı-lacivertli ekipte sakatlığı bulunan Diego yarınki maçta forma giyemeyecek.

Teknik direktör İsmail Kartal'ın son iki lig maçında ilk 11'de sahaya sürdüğü Brezilyalı futbolcu, Bursaspor deplasmanında yaşadığı sakatlığın ardından bu maçta takımdan uzak kalacak.

Geçirdiği sakatlığın ardından Bursaspor maçının son 6 dakikasında forma şansı bulan Emre Belözoğlu'nun ise ilk 11'de sahaya çıkması bekleniyor.

Bursaspor mücadelesinde kafasının üzerine düştükten sonra yaşadığı sorunlar nedeniyle hafta içinde takımla antrenmana katılamayan Mehmet Topal'ın durumu ise henüz belli değil. Mehmet'in forma giyememesi durumunda takımın orta alandaki kurgusu değişecek.

4 futbolcu sarı kart sınırındı

Fenerbahçe'de Eskişehirspor maçı öncesi 4 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Ligde sezonun geride kalan 10 haftalık bölümden üçer sarı kartı bulunan Emre Belözoğlu, Emenike, Hasan Ali Kaldırım ve Kadlec, yarınki maçta forma giyip birer kart daha görmeleri durumunda, 12. haftada deplasmandaki Balıkesirspor karşılaşmasında cezalı duruma düşecek.

Passolig ilk kez uygulanacak

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda, Eskişehirspor maçıyla passolig uygulaması başlayacak.

Sarı-lacivertli kulübün, Passo firmasıyla anlaşmasının ardından geçen yaklaşık 1,5 aylık sürede stat girişlerine sistem altyapısı kuruldu. Fenerbahçeli taraftarlar yarınki maçta ilk kez passolig kartlarıyla veya kombine kartlarına yüklettikleri uygulamayla stada giriş yapacak.

KAYNAK: AA