Galatasaray kafilesi Gaziantep'e gitti

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Albayrak: - "Karşılıklı anlaşarak Prandelli'nin mukavelesini sonlandırdık"

Galatasaray kafilesi Gaziantep'e gitti
Galatasaray kafilesi Gaziantep'e gitti
GİRİŞ 28.11.2014 18:33 GÜNCELLEME 28.11.2014 18:33

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de yarın Gaziantepspor ile yapacağı karşılaşma için Gaziantep'e gitti.

Teknik direktör Cesare Prandelli'nin sözleşmesinin feshedildiği sarı-kırmızılı takım, kaleci antrenörü Claudio Taffarel yönetiminde Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla hazırlıklarını tamamlayarak, Atatürk Havalimanı'ndan Gaziantep'e hareket etti.

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, havalimanında basın mensuplarına yaptığı açıklamada, karşılıklı anlaşarak Prandelli'nin sözleşmesini sonlandırdıklarını dile getirdi. Albayrak, şöyle devam etti:

"Bugüne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı hocamıza teşekkür ediyoruz. Gönül böyle olmasını istemezdi. Çok iyi, mükemmel bir insan ama olmadı. Hiç istemediğimiz bir noktaya geldik. Kendisiyle bugün görüştük, önümüzdeki hafta da bir yemek yiyeceğiz. Galatasaray'a yakışır bir şekilde kendisini uğurlayacağız. Bugüne kadar vermiş olduğu emeklerden dolayı Galatasaray adına ve şahsım adına teşekkür ediyorum. Bundan sonraki hayatında da başarılar diliyoruz. Karşılıklı anlaşarak mukavelesini sonlandırdık."

Albayrak, teknik direktörlük için Hamza Hamzaoğlu ile yarın sözleşme imzalayacaklarını vurgulayarak, "İnşallah yarın Gaziantep'te kendisiyle mukavele imzalama şansı bulacağız. Galatasaray'a gelmek için çok büyük fedakarlıklar yaptı. Galatasaray'ın yetiştirdiği evlatlarından birisi. Hem Galatasaray hem de Hamza için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

Kadro

Sarı-kırmızılı takımda Goran Pandev, Yasin Öztekin, Veysel Sarı ve Hakan Balta ile sakatlığı bulunan Blerim Dzemaili Gaziantep'e götürülmedi.

Galatasaray'ın 20 kişilik maç kadrosunda şu futbolcular yer aldı:

Fernando Muslera, Felipe Melo, Hamit Altıntop, Selçuk İnan, Umut Bulut, Wesley Sneijder, Bruma, Alex Telles, Burak Yılmaz, Furkan Özçal, Aurelien Chedjou, Semih Kaya, Koray Günter, Olcan Adın, Yekta Kurtuluş, Sinan Bolat, Emre Çolak, Sabri Sarıoğlu, Eray İşcan, Tarık Çamdal.

KAYNAK: AA