Fenerium, Ortaköy mağazasıyla "dalya" dedi

Fenerbahçe Kulübü'nün lisanslı ürünlerini satan mağazalar zincirinin 100'üncüsü açıldı

Fenerium, Ortaköy mağazasıyla "dalya" dedi
Fenerium, Ortaköy mağazasıyla "dalya" dedi
GİRİŞ 28.11.2014 16:22 GÜNCELLEME 28.11.2014 16:22

Fenerbahçe Kulübü'nün lisanslı ürünlerini satan Fenerium mağazalarının 100'üncüsü Ortaköy'de açıldı.

Muallim Naci Caddesi üzerindeki mağazanın açılışına, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, kulüp genel sekreteri Mahmut Uslu, yönetim kurulu üyeleri Selim Kosif, Serdar Erkan, Hakan Dinçay ve Yalçın Haker ile futbol takımı teknik direktörü İsmail Kartal, futbolcular Volkan Demirel, Emre Belözoğlu, Dirk Kuyt, Alper Potuk, Pierre Webo ve Sow katıldı.

Fenerbahçe Futbol Takımı Kaptanı Emre Belözoğlu, taraftarların yıllardır verdiği destekle kulübü ayakta tutan en büyük unsurlardan biri olduğunu dile getirerek, "Çok güzel bir mağaza açıldı. Taraftarlarımızı buradan alışveriş yapmaya davet ediyoruz" dedi.

Spor Toto Süper Lig'deki zirve yarışı ve hafta sonu Eskişehirspor ile yapacakları maçı da değerlendiren Emre, "Takım içindeki ortam gayet iyi. Bizim için çok önemli bir maç. Kendi sahamızda seyircimizle beraber kazanmak istiyoruz. Çünkü şampiyonluğun yolu bu maçlardan geçiyor. İçeride uzun haftalardır rakiplerimize üstünlüğümüz var, bunu devam ettirmemiz gerekiyor. Eskişehirspor iyi bir takım, artık her maça iyi konsantre olmamız gerekiyor. Çünkü 9. haftadan sonra hemen hemen her takım fiziken hazır olduğundan lig daha zorlu geçiyor" şeklinde konuştu.

Kaleci Volkan da Eskişehirspor maçının önemli olduğunu dile getirerek, "Üst sıradayız, hatta lideriz şu durum vaziyetiyle. İnşallah bu liderliğimizi içerideki maçı da kazanarak devam ettireceğiz. İç sahada zaten iyi oynuyoruz. Güzel bir seri yakaladık, bunu devam ettirmeyi hedefliyoruz" değerlendirmesini yaptı.

Sarı-lacivertli file bekçisi, Bursaspor'a, taraftarının kendisine yönelik tezahüratların ardından tribün kapatma cezasının verilmesi anımsatılarak yöneltilen "Hakemin morali bozulduğunda bir maçı tehir edebiliyor ama bir futbolcunun morali bozulduğunda bir yetki yok, maç devam ediyor, karar sonra veriliyor. Hakemle aranızdaki fark nedir?" sorusuna, "Bu konularla alakalı konuşmak istemiyorum. Gerçi konuşmayı çok istiyorum ama durum şu an buna müsait değil. Gerektiği zaman bu konularla ilgili toplu bir konuşma yapacağım" cevabını verdi.

Bu arada, açılışın ardından mağazanın üstünde bulunan iş yerinin penceresine Beşiktaş bayrağı asıldı. Bayrak daha sonra camdan alındı.

KAYNAK: AA