Boks Federasyonu Başkanı Gözgeç:

"Ortada bir sebep yokken, 'genel müdür görevden alıyor', 'bakanlık görevden alıyor' gibi dedikodular çıkararak sporcularımızın ve federasyonumuzun başarılarını ve emeklerini gölgelemek istiyorlar"

Boks Federasyonu Başkanı Gözgeç:
Boks Federasyonu Başkanı Gözgeç:
GİRİŞ 28.11.2014 15:41 GÜNCELLEME 28.11.2014 15:41

Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç, "Ortada bir sebep yokken, 'genel müdür görevden alıyor', 'bakanlık görevden alıyor' gibi dedikodular çıkararak sporcularımızın ve federasyonumuzun başarılarını ve emeklerini gölgelemek istiyorlar" ifadesini kullandı.

Gözgeç, yaptığı yazılı açıklamada, boksta artan başarılarla birlikte bir kesimin karalama kampanyası başlattığını savundu. Asılsız haberlere kulak verilmemesini isteyen Gözgeç, dedikoduların kimseye fayda sağlamayacağını belirtti.

Uluslararası Boks Federasyonu (AIBA) Yönetim Kurulu üyeliğine de seçilen Gözgeç, Türk sporcuların uluslararası şampiyonalarda kazandığı madalyalara dikkati çekerek, şunları kaydetti:

"Bu başarılar birilerini rahatsız etmiş olacak ki şahsım ve federasyonumuz aleyhine gerçekle hiç bağdaşmayan asılsız dedikodular ortaya atıldı. Bu kadar çok başarı varken, şer güçleri hemen bunları karalamak için ortada bir sebep yokken, 'genel müdür görevden alıyor', 'bakanlık görevden alıyor' gibi dedikodular çıkararak sporcularımızın ve federasyonumuzun başarılarını ve emeklerini gölgelemek istiyorlar.

Bizim hedefimiz öncelikle 2015 Azerbaycan Avrupa Oyunları'nda ardından da 2016 Rio Olimpiyatları'nda ülkemize madalyalar kazandırmak ve bayrağımız göndere çekmek. Federasyonumuzun manevi şahsına zarar verecek asılsız iddialardan kaçınılmalıdır. Bunu yapanlar Türk boksunun ilerlememesi için çaba sarf edenlerdir. Alnımız açık, işlerimiz temiz, veremeyecek hiçbir hesabımız yok."

KAYNAK: AA