Atlamalar Milli Takımı Adana'da kampa girdi

Milli Takım Antrenörü Aygün: ''Hedefimiz Avrupa, dünya ve olimpiyatlarda Türk sporcuların gücünü hissettirmek''

Atlamalar Milli Takımı Adana'da kampa girdi
Atlamalar Milli Takımı Adana'da kampa girdi
GİRİŞ 28.11.2014 13:24 GÜNCELLEME 28.11.2014 13:24

Atlamalar Milli Takımı 9 sporcuyla Adana'da kampa girdi.

Milli Takım Antrenörü Tayfun Aygün, yaptığı açıklamada, Yüreğir Serinevler Kamp Eğitim Merkezi’nde 1 ay boyunca yapılacak çalışmalara, sporculardan Demet Parlak, Elmas Seda Fırtına, Buse Arıkazan, Büşra Pekşirin, Emre Güleryüz, Ümit Sungur, Mustafa Tilki, Zeki Cem Tenekebüken ve Burak Yılmaz'ın katıldığını söyledi.

Önümüzdeki yıl İsviçre’de yapılacak gençler Avrupa ile Kolombiya’da gerçekleştirilecek dünya şampiyonasına hazırlandıklarını ifade eden Aygün, konuşmasına şöyle devam etti:

''En büyük hedefimiz 2016 yılında Brezilya'da yapılacak olimpiyat oyunlarına fazla sporcuyla katılmaktır. Şu anda antrenmanda bile olimpiyat barajını aşan sporcularımız bulunuyor. Özellikle sırıkla atlamada pilot bölgeler Eskişehir, Ankara, İzmir ve Bursa gibi illerde de kamplar yapmayı hedeflemekteyiz. Ancak, hem İl Spor Müdürü Fazlı Bayram Hadi’nin eski bir atlet olması, sorunların çözümüne katkı sağlaması, hava koşulları ve atletizm pisti, fitness, jimnastik salonu, sauna, yemekhane, yatakhanenin aynı kompleks içinde olması büyük avantaj. Sporcular çok mutlu. Ayrıca, sporcuların boş zamanını değerlendirmek için masa tenisinin yanı sıra İngilizce ders verilmesini sağlıyoruz. Hedefimiz Avrupa, dünya ve olimpiyatlarda Türk sporcuların gücünü hissettirmek.”

KAYNAK: AA