Adanaspor, Best Balıkesir maçına hazır

Başantrenör Karadağ: "Adanaspor olarak her maçımıza olduğu gibi Best Balıkesir karşısına da galibiyet amacıyla çıkacağız"

Adanaspor, Best Balıkesir maçına hazır
Adanaspor, Best Balıkesir maçına hazır
GİRİŞ 28.11.2014 13:17 GÜNCELLEME 28.11.2014 13:17

Türkiye Basketbol 2. Ligi (TB2L) takımlarından Adanaspor, deplasmanda Best Balıkesir ile karşılaşacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, Adana ekibinin hafta içi çift antrenmanla karşılaşmaya hazırlandığı ve yarınki maç için karayoluyla Balıkesir'e gittiği bildirildi.

Burada kampa giren Adanaspor'un, son antrenmanını Başantrenör Cengiz Karadağ idaresinde yaparak maç saatini beklemeye başladığı belirtildi.

Karadağ, antrenmanın ardından yaptığı açıklamada, Best Balıkesir'in ligin güçlü ekiplerinden olduğunu vurguladı. Rakiplerinin bu sezon çok daha iyi bir hava yakaladığını belirten Karadağ, şunları kaydetti:

"Adanaspor olarak her maçımıza olduğu gibi Best Balıkesir karşısına da galibiyet amacıyla çıkacağız. Kaptan Recai Öztürk sakatlığı sebebiyle bu maçta oynayamayacak. Ayrıca Melih Kabakçı da hastalığı sebebiyle bu hafta serum aldı. Ancak şartlar ne olursa olsun kazanmaya çalışacağız. Balıkesirli dostlarıma ve basketbolseverlere inşallah güzel, keyifli ve heyecanlı bir maç izlettirebiliriz."

KAYNAK: AA