Sivasspor'da Mersin İdmanyurdu maçı hazırlıkları

Kırmızı-beyazlı ekip, dinlendirilen Manuel Da Costa ve Abdurrahman Dereli'den yoksun çalıştı

Sivasspor'da Mersin İdmanyurdu maçı hazırlıkları
Sivasspor'da Mersin İdmanyurdu maçı hazırlıkları
GİRİŞ 27.11.2014 14:06 GÜNCELLEME 27.11.2014 14:06

Sivasspor, Spor Toto Süper Lig'de Mersin İdmanyurdu ile hafta sonu deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktör Roberto Carlos yönetiminde kulüp tesislerinde gerçekleştirilen antrenman, top kapma ve pas çalışmasıyla başladı. İdman, şut çalışmasıyla devam etti.

Hakan Arslan'ın sakatlığı nedeniyle fizyoterapist eşliğinde takımdan ayrı çalıştığı antrenman, dinlendirilen Manuel Da Costa ve Abdurrahman Dereli'den yoksun gerçekleştirildi.

Carlos, antrenman öncesinde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Mersin İdmanyurdu maçının zor geçeceğini belirterek, "Çalışmalarımız iyi şekilde devam ediyor. Balıkesirspor maçında aldığımız galibiyetten sonra moralimiz ve motivasyonumuz daha yüksek" dedi.

Takımda sakat ve cezalı futbolcular olduğunun hatırlatılması üzerine Carlos, "Bizim gibi birinci lig (Süper Lig) takımları için sakatlıklar ve cezalıların çok fazla fark göstermemesi gerekiyor. Onların yerine giren arkadaşlarımız da en iyi şeyi yapacaktır" diye konuştu.

Gole dönük orta saha oyuncusu Aatif Chahechouhe ise Mersin İdmanyurdu'nun güçlü bir takım olduğunu dile getirerek, maçın zor geçeceğini söyledi.

Chahechouhe, "Mersin İdmanyurdu maçında 3 puanı almak için elimizden gelen her şeyi yapacağız" ifadesini kullandı.

KAYNAK: AA