Bakırköy Belediyesi, Yeşilyurt'a sponsor oldu

Bakırköy Belediyesi, Bayanlar Voleybol 1. Lig takımlarından Yeşilyurt'a isim sponsoru oldu.

Bakırköy Belediyesi, Yeşilyurt'a sponsor oldu
Bakırköy Belediyesi, Yeşilyurt'a sponsor oldu
GİRİŞ 27.11.2014 13:25 GÜNCELLEME 27.11.2014 13:25

Bakırköy Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Yeşilyurt Kadın Voleybol Takımı ile belediye arasındaki sponsorluk anlaşması, Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu ve Yeşilyurt Kulübü Başkanı Necmettin Karabacak arasında imzalandı.

Gerçekleştirilen sponsorluk anlaşmasıyla Yeşilyurt, 2 yıl boyunca Bakırköy Belediyesi Yeşilyurt adı altında mücadele edecek.

İmza töreninde açıklamalarda bulunan Bakırköy Belediye Başkanı Kerimoğlu, Yeşilyurt ile isim hakkı sponsorluk anlaşması yapmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, şu ifadeleri kullandı:

"Bakırköy Belediyesi olarak sporun sadece futboldan ibaret olmadığını düşündüğümüz için amatör sporculara ve kulüplere her zaman olabildiğince destek olmaya devam edeceğiz. Bakırköy Belediyesi Yeşilyurt Spor Kulübü'nün de önümüzdeki yıllarda Türkiye'de, Avrupa'da ve dünyada hedefleyeceği kalıcı başarılara imza atacağına inancım tam. Genç bir ekip olan Bakırköy Belediyesi Yeşilyurt Spor Kulübü'nün bundan sonra milli takımlarımıza da oyuncu çıkartacağını düşünüyorum."

KAYNAK: AA