Bursaspor futbol dışındaki branşlarda da iddialı

Amatör Şubelerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Sezgin: - "Spor kenti olan Bursa'yı sadece futbolla değil diğer branşlarla da en üst seviyede temsil etmek istiyoruz"

Bursaspor futbol dışındaki branşlarda da iddialı
Bursaspor futbol dışındaki branşlarda da iddialı
GİRİŞ 27.11.2014 13:08 GÜNCELLEME 27.11.2014 13:08

Bursaspor Kulübü'nün Amatör Şubelerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Sezer Sezgin, yeşil-beyazlı kulüp olarak Bursa'yı sadece futbolla değil, diğer branşlarda da en üst seviyede temsil etmek istediklerini söyledi.

Sezgin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Bursaspor Kulübü olarak 14 branşta 700 amatör sporcuyla Türk sporuna hizmet ettiklerini bildirdi.

Bursaspor'un her zaman futbol takımıyla anıldığını, bu algıyı değiştirmek için de kendilerinin yoğun bir çaba içinde bulunduklarını anlatan Sezgin, "Yönetim kurulu olarak göreve gelir gelmez hemen basketbol şubesini kurduk. Takımımızın başına da basketbolun efsane isimlerinden Şemsettin Baş'ı getirdik. Şu an erkek basketbol takımımız 3. Lig'de. Hedefimiz takımımızı bir an önce Türkiye Basketbol Ligi'ne çıkarmak" dedi.

Sezgin, yeşil-beyazlı taraftarların basketbol takımına verdiği desteğin de çok önemli olduğunu vurgulayarak, şunları söyledi:

"Bursaspor isminin olduğu her yerde başarı şart. Başarıyı hedeflemesek bu yola çıkmazdık. Aynı hedefi bayanlar voleybol takımımız için de belirledik. Şu an bayan voleybol takımımız da oldukça başarılı bir grafik çiziyor. Onlarda da hedefimiz Bayanlar Voleybol 1. Ligi'ne yükselmek. Bursa büyük bir sanayi şehri olduğu kadar da yine büyük bir spor kentidir. Spor kenti olan Bursa'yı sadece futbolla değil diğer branşlarla da en üst seviyede temsil etmek istiyoruz. Zaman içinde bunların gerçekleşeceğine inanıyoruz. Bursaspor, yeşil sahada da salon da da ismine yakışır yerlerde olacaktır."

KAYNAK: AA