Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Uğur:

"Bir hedefimiz var. Bu hedefe gidebilmek ve yeni bir seri yakalamak için Körfez İskenderun Spor maçını kazanmamız gerekiyor"

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Uğur:
Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Uğur:
GİRİŞ 27.11.2014 12:32 GÜNCELLEME 27.11.2014 12:32

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Mustafa Uğur, "Bir hedefimiz var. Bu hedefe gidebilmek ve yeni bir seri yakalamak için Körfez İskenderun Spor maçını kazanmamız gerekiyor" dedi.

Uğur, AA muhabirine yaptığı açıklamada, iç sahada oynayacakları Körfez İskenderun Spor maçının hazırlıklarına devam ettiklerini söyledi. Körfez İskenderun Spor'a karşı zorlu ve önemli bir maça çıkacaklarını ifade eden Uğur, "Biz ligi maç maç değerlendiriyoruz. Son 3 haftada bir mağlubiyet ve iki beraberlik aldık. Şartlar ne olursa olsun sahaya kazanmak için çıkacağız. Bu hafta futbolcuların moral motivasyonunu artırmak için çalışmamız mutlaka olacak. Moral ve motivasyonumuzu arttırıp yolumuza emin adımlarla ilerleyeceğiz" diye konuştu.

Körfez İskenderun Spor maçını kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını dile getiren Uğur, "Kolay bir maç olmayacak. Bir hedefimiz var. Bu hedefe gidebilmek ve yeni bir seri yakalamak için Körfez İskenderun Spor maçını kazanmamız gerekiyor. Karakterli oyuncularımızla zor da olsa bu maçı kazanacağız" dedi.

Uğur, Pendikspor maçının öncesinde ve sonrasında tatsız olaylar yaşandığını belirterek, "Şunu gördük ki liglerde bu tarz olaylarla karşılaşmak doğal hale gelmiş. Yeni Malatyaspor camiası bu zorluklara göğüs gerecektir. Bizler de dik durarak bunu atlatacağız" ifadesini kullandı.

KAYNAK: AA