"Eskişehirspor, şampiyonluğu yaşayacak"

Eskişehirspor İdari Menajeri Tulun: "Takım olarak yakın gelecekte çok başarılı olacağız. Eskişehirspor, şampiyonluğu yaşayacaktır"

"Eskişehirspor, şampiyonluğu yaşayacak"
"Eskişehirspor, şampiyonluğu yaşayacak"
GİRİŞ 27.11.2014 12:08 GÜNCELLEME 27.11.2014 12:08

Eskişehirspor İdari Menajeri Özgür Tulun, "Takım olarak yakın gelecekte çok başarılı olacağız. Bunu birlikte göreceğiz. Eskişehirspor, şampiyonluğu yaşayacaktır" dedi.

Tulun, kulübün aylık resmi dergisi "Eskişehirspor"a yaptığı açıklamada, bu sezon başında yürüttükleri transfer politikasıyla genç bir takım oluşturduklarını belirterek, karakteri düzgün oyuncuları, iyi niyetli gençleri takıma kattıklarını kaydetti.

Kendisinin fanatik bir Eskişehirspor taraftarı olduğunu ifade eden Tulun, şöyle konuştu:

"Taraftarı çok iyi anlıyorum. Taraftar konusunda da hassasiyetim var. Biz bir şehir takımıyız ve taraftarımızın gittikçe çoğalması gerekiyor. Teknik direktörümüz Ertuğrul Sağlam, 1,5 yılda çok fazla sosyal sorumluluk projesinde yer aldı. Takımın marka değeri, tanıtılması ve gençlere Eskişehirspor bilincini aşılamak için okul ziyaretleri gerçekleştiriyoruz. Eskişehirspor benim için adeta yaşam biçimi. Takım olarak yakın gelecekte çok başarılı olacağız. Bunu birlikte göreceğiz. Eskişehirspor, şampiyonluğu yaşayacaktır."

KAYNAK: AA