Antalyaspor Kulübü Başkanı Gencer:

"Hedef şampiyonluksa içeride puan kaybetmediğimiz gibi deplasmanlar da kaybetmemeliyiz"

Antalyaspor Kulübü Başkanı Gencer:
Antalyaspor Kulübü Başkanı Gencer:
GİRİŞ 27.11.2014 10:34 GÜNCELLEME 27.11.2014 10:34

Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, şampiyon olmak için deplasmanlarda galibiyet almanın önemli olduğunu belirtti.

Gencer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takımlarının Giresunspor ile ligin önemli maçlarından birine çıkacağını söyledi.

Hafta içinde Ankara ve İstanbul'da Antalyaspor ile ilgili çeşitli toplantılar yaptıklarını, bu nedenle antrenmanlarda takımı izleme şansı bulamadıklarını dile getiren Gencer, teknik direktör Hami Mandıralı'nın "Deplasmanlarda kazanmak zorundayız" açıklamalarına destek verdiklerini kaydetti.

Bu açıklamayı ligin başından bu yana kendilerinin de yaptığına işaret eden Gencer, şöyle konuştu:

"Hedef şampiyonluksa içeride puan kaybetmediğimiz gibi deplasmanlar da kaybetmemeliyiz. Giresunspor maçı ile deplasman galibiyet serisinin başlamasını umut ediyoruz. Yönetim olarak üzerimize düşen görevi yapıyoruz. Futbolculara bütün ödemeleri yapıldı. Deplasmana özel uçakla gidiyoruz. Teknik heyet ve futbolcuların alacakları galibiyetle bu çabalarımıza güzel bir cevap vereceğine inanıyorum."

Gencer, Giresun'a gidecek özel uçakta teknik heyet, futbolcu, yönetim ve basın dışında taraftar için 24 koltuk ayırdıklarını, uçağın dolu şekilde Giresun'a gideceğini sözlerine ekledi.

KAYNAK: AA