Şahinbey Belediyespor lige konsantre olmak istiyor

Basın Sözcüsü Kara: "Kupa maçı geride kaldı, artık ligde play-off'lara kalacak puanı toplama zamanı"

Şahinbey Belediyespor lige konsantre olmak istiyor
Şahinbey Belediyespor lige konsantre olmak istiyor
GİRİŞ 27.11.2014 09:58 GÜNCELLEME 27.11.2014 09:58

Erkekler Voleybol 1. Ligi takımlarından Şahinbey Belediyespor, Voleybol Erkekler Süper Kupa maçlarını bir kenara bırakıp ligde play-off'lara kalacak puan toplamak istiyor.

Kulübün basın sözcüsü İbrahim Kara, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin yeni ekibi olmalarına rağmen kupada çeyrek finale kalmalarının çok önemli bir gelişme olduğunu ifade etti.

Dün yapılan çeyrek final müsabakalarının ilkinde Arkasspor'a 3-0 yenildiklerini hatırlatan Kara, "Arkasspor, Türkiye'yi bir kenara bırakın dünyanın güçlü takımlarından. Buna ek olarak Kemal gibi önemli bir oyuncudan da yoksun olmamız performansımızı çok etkiledi ve baskın oyuna yenik düştük ama henüz her şey bitmiş değil. Şubat ayında çeyrek finalin ikinci ayağı yapılacak. Önümüzde uzun bir maraton var, elenme ihtimalimiz kadar yarı finale yükselme olanağımız da var" dedi.

Dünkü maçı ve kupa maçlarını bir kenara bırakıp lige konsantre olmak istediklerini dile getiren Kara, bu kapsamda hafta sonu konuk edecekleri İnegöl Belediyesi maçının hazırlıklarına zaman kaybetmeden başladıklarını vurguladı.

Kara, Karataş Spor Salonunda yapılacak maça taraftarları davet ederek, şöyle konuştu:

"Bizim açımızdan ligde güçlü veya zayıf diye bir kavram yok. Her maç benzer zorlukta ama İnegöl Belediyesi, bize denk diye nitelendirilen bir takım. Bu açıdan taraftarımızın da desteğiyle bu maçı kazanmak istiyoruz. Bizim için kupa maçı geride kaldı, artık ligde play-off'lara kalacak puanı toplama zamanı."

KAYNAK: AA