Asteras-Başiktaş maçına doğru

Asteras Teknik Direktörü Vergetis: "Beşiktaş galibiyete çok daha yakın fakat biz de sahaya kazanmak için çıkacağız"

Asteras-Başiktaş maçına doğru
Asteras-Başiktaş maçına doğru
GİRİŞ 26.11.2014 17:55 GÜNCELLEME 26.11.2014 17:55

Asteras Teknik Direktörü Staikos Vergetis, UEFA Avrupa Ligi C Grubu'nda yarın karşılaşacakları Beşiktaş'ın galibiyete daha yakın olduğunu belirterek, kazanmak için sahaya çıkacaklarını söyledi.

Karşılaşmanın oynanacağı Theodoros Kolokotronis Stadı'nda düzenlenen basın toplantısında konuşan Vergetis, iyi hazırlandıklarını dile getirerek, "Bu maçı kazanacağımıza inanıyoruz. Teknik ekip ve futbolcular olarak bu maça çok iyi hazırlandık. Kazanmak için çok iyi çalışacağız. Çok iyi bir maç olacak ve maçı izleyen futbolseverler oyundan memnun kalacak" dedi.

Beşiktaş'ın sezon başından bu yana futbolunu geliştiğini vurgulayan Vergetis, "Beşiktaş galibiyete çok daha yakın fakat biz de sahaya kazanmak için çıkacağız. Her şey sahada belli olacak. İstanbul'da çok iyi defans yapmıştık. Beşiktaş'a karşı yaptığımız savunmayı Tottenham'a da yapmaya çalıştık ama başarılı olamadık. Yarın umarım başarılı oluruz" ifadelerini kullandı.

Vergetis, Beşiktaş'ın Senegalli futbolcusu Demba Ba ile ilgili soruyu, "Bütün önemli futbolcuların karşılandığı gibi onu da iyi karşılaşacağız" şeklinde yanıtladı.

Yunan futbolcu Dimitris Kourbelis ise kendilerini zor bir maçın beklediğini dile getirerek, "Tarihi bir maç oynayacağız. Kazanmak için sahaya çıkacağız. İyi hazırlandık. Büyük bir Türk takımını şehrimize kabul etmekten onur duyuyorum. Galibiyet için çalışacağız" şeklinde konuştu.

Asteras hazırlıklarını tamamladı

Yunan temsilcisi Beşiktaş maçının hazırlıklarını tamamladı.

Theodoros Kolokotronis Stadı'nın yanındaki antrenman sahasında gerçekleşen çalışmanın ilk 15 dakikası basına açık tutuldu. Antrenmanın açık bölümünde futbolcular, ısınma hareketleriyle pas ve pres çalışması yaptı.

Antrenmanın kapalı bölümünde ise Yunan temsilcisinin, Beşiktaş maçının taktik çalışmasını yaptığı kaydedildi.

KAYNAK: AA