Adana Demirspor Basın Sözcüsü Gülcan:

"Orduspor maçını kazanarak ligde daha üst sıralara yükselme hedefindeyiz"

Adana Demirspor Basın Sözcüsü Gülcan:
Adana Demirspor Basın Sözcüsü Gülcan:
GİRİŞ 26.11.2014 15:49 GÜNCELLEME 26.11.2014 15:49

PTT 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor'un basın sözcüsü Tamer Gülcan, Orduspor maçını kazanarak ligde daha üst sıralara yükselmek istediklerini söyledi.

Gülcan, AA muhabirine, ligin 11. haftasında cumartesi günü sahalarında Orduspor'u ağırlayacaklarını anımsatarak, karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdüklerini ifade etti.

Ligin son iki haftasında rakiplerini yenerek çıkışa geçtiklerini belirten Gülcan, şunları kaydetti:

"Bu hafta savunma oyuncumuz Joseph Attamah'ın da cezası bitiyor. Daha iyi bir kadroyla Orduspor karşısına çıkacağız. Onlar da ligin en alt sırasında olduğu için her şeylerini ortaya koyarak oynayacaklar. Son iki haftada karşılaştığımız Karşıyaka ve Şanlıurfaspor'u mağlup ederek güzel bir çıkış yakaladık. Taraftarımızın da desteğiyle bu çıkışı devam ettirmek istiyoruz. Orduspor maçını kazanarak ligde daha üst sıralara yükselme hedefindeyiz."

Ligin başlarında talihsiz şekilde bazı maçları kaybettiklerini dile getiren Gülcan: "Her maça 3 puan parolasıyla çıkan bir takımız ve bu puan sisteminde art arda kazanacağımız maçlarla ligdeki konumumuzu yükseltmek hedefindeyiz. Teknik Direktörümüz Ünal Karaman da geçen hafta belirtti, bu takım gün geçtikçe iyiye gidiyor. Hedefimiz ligde ilk 6'ya girmek ama ilk 2'ye girerek Süper Lig'e direk çıkmak istiyoruz. İnşallah taraftarlarımıza Süper Lig maçı izleme keyfini yaşatacağız" diye konuştu.

KAYNAK: AA