Gümüşhane Torul Gençlik'te, Halkbank maçı hazırlıkları

Voleybol Erkekler 1. Ligi takımlarından Gümüşhane Torul Gençlik'in antrenörü Ümit Terzi, hafta sonu sahalarında konuk edecekleri Halkbank karşısında istedikleri oyunu ortaya koymaları halinde puan alabileceklerini söyledi.

Gümüşhane Torul Gençlik'te, Halkbank maçı hazırlıkları
Gümüşhane Torul Gençlik'te, Halkbank maçı hazırlıkları
GİRİŞ 26.11.2014 10:43 GÜNCELLEME 26.11.2014 10:43

Maçın hazırlıklarını Torul Gençlik Hizmetleri Spor Müdürlüğü Salonu'nda sürdürdüklerini belirten antrenör Terzi, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Halkbank'ın 7. hafta sonunda 20 puan alarak namağlup unvanını sürdüren zorlu bir takım olduğunu söyledi.

Bu maçta kendi saha ve seyirci avantajlarını kullanmak istediklerini anlatan Terzi, "Takım olarak çok iyi kadroya sahipler. Biz ise oynadığımız 7 karşılaşmadan 1 galibiyet, 6 mağlubiyet ile 3 puan toplayarak 11'inci sırada bulunuyoruz. İstanbul Büyükşehir Belediyespor galibiyetinden sonra yaşadığımız sakatlıklar ve şansızlıklar nedeniyle bir türlü istediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık" diye konuştu.

Terzi, yaşadıkları kötü gidişe son vermek istediklerini ifade ederek, "İstediğimiz oyunu ortaya koyabilirsek güçlü rakibimizden puan veya puanlar alabiliriz. Saha ve taraftar desteğini de en iyi şekilde değerlendirmeliyiz. Böylelikle kötü gidişimize son vermek istiyoruz" dedi.

KAYNAK: AA