Messi çok mutlu

Barcelonalı Lionel Messi: "Çok mutluyum. Böyle harika ve önemli bir organizasyonda bu rekoru kırmak fantastik bir başarı"

Messi çok mutlu
Messi çok mutlu
GİRİŞ 26.11.2014 10:27 GÜNCELLEME 26.11.2014 10:27

Barcelona'nın Arjantinli yıldızı Lionel Messi, 74 golle UEFA Şampiyonlar Ligi tarihinin en golcü oyuncusu olmasını "fantastik bir başarı" şeklinde değerlendirdi.

Messi, UEFA'nın internet sitesine, Barcelona'nın, Kıbrıs Rum kesimi takımı APOEL'i deplasmanda 4-0 yendiği karşılaşmada hat-trick yaparak turnuva tarihinin en golcü oyuncusu ünvanını kazanmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

"Devler Ligi"nde 74 kez fileleri havalandırarak eski Real Madridli futbolcu Raul Gonzalez'in 71 gollük rekorunu geride bırakan Messi, "Çok mutluyum. Böyle harika ve önemli bir organizasyonda bu rekoru kırmak fantastik bir başarı" ifadelerini kullandı.

APOEL karşısında çok iyi bir mücadele sergilediklerini belirten 27 yaşındaki golcü, "Kazanmamız gerçekten de çok önemliydi. Sezona başladığımızda belirlediğimiz hedeflere ulaşmamız için bugüne kadar gösterdiğimiz performansı devam ettirmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

Barcelona Teknik Direktörü Luis Enrique ise Arjantinli yıldızın performansından övgüyle bahsederek, "Messi tüm zamanların en iyi oyuncusu. Yıllar geçtikçe yaptıklarıyla bizi şaşırtmaya devam edecek" değerlendirmesinde bulundu.

KAYNAK: AA