Hentbolda maçın ardından

Kayseri Rainbow Sportif Direktörü Şimşek: "Başa baş geçen güzel bir mücadele oldu. Kırılma noktaları dışında Beşiktaş Mogaz'dan iyi oynadığımızı düşünüyoruz"

Hentbolda maçın ardından
Hentbolda maçın ardından
GİRİŞ 24.11.2014 17:31 GÜNCELLEME 24.11.2014 17:31

Hentbol Erkekler Süper Lig takımlarından Kayseri Rainbow'un sportif direktörü Yücel Şimşek, "Başa baş geçen güzel bir mücadele oldu. Kırılma noktaları dışında Beşiktaş Mogaz'dan iyi oynadığımızı düşünüyoruz" dedi.

Şimşek, Beşiktaş Mogaz'a 28-25 yenildikleri maçın ardından yaptığı açıklamada, taraftarları önünde galip gelmek istediklerini ancak bunu başaramamanın üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.

Beşiktaş Mogaz'ın güçlü bir takım olduğunu belirten Şimşek, "Çok zor bir mücadeleydi. Ligimizde senelerdir şampiyon olan, ülkemizi Şampiyonlar Ligi'nde temsil eden Beşiktaş'ı misafir ettik. Başa baş geçen güzel bir mücadele oldu. Kırılma noktaları dışında Beşiktaş Mogaz'dan iyi oynadığımızı düşünüyoruz. Maçın sonuna kadar mücadelemizi hiç kesmedik. 3-4 yerdeki hakem hataları bizleri üzdü. Mücadeleden dolayı oyuncularımı tebrik ediyorum. Beşiktaş, iyi ve tecrübeli takım, fırsatları iyi değerlendirdi ama bugünkü oyunumuzla bu ligde çok ses getireceğimizi göstermiş olduk" diye konuştu.

Taraftarlara teşekkür eden Şimşek, "Taraftarımız maçlarda bizi yalnız bırakmıyor, tribünleri dolduruyor. Deplasman maçlarımıza gittiğimizde 10, 20, 50 kişi önünde maç oynuyoruz ama bizim tribünlerimiz bin kişilik ve her maçta neredeyse tamamı dolu oluyor. Kayseri'nin desteğini arkamızda görmek bizi mutlu ediyor" dedi.

KAYNAK: AA