Orduspor'da teknik direktör Devrim'in istifası

Kulübün basın sözcüsü Karaağaç: - "Artık iyi bir hoca ile anlaşacağız. Orduspor bir markadır. Orduspor'un başına gelecek hoca da marka olacaktır"

Orduspor'da teknik direktör Devrim'in istifası
Orduspor'da teknik direktör Devrim'in istifası
GİRİŞ 24.11.2014 15:50 GÜNCELLEME 24.11.2014 15:50

Orduspor Kulübü Basın Sözcüsü Durmuş Karaağaç, teknik direktör Levent Devrim'in istifasına ilişkin, "Artık iyi bir hoca ile anlaşacağız. Orduspor bir markadır. Orduspor'un başına gelecek hoca da marka olacaktır" dedi.

Karaağaç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 4-1 yenildikleri Samsunspor maçının ardından istifa ettiğini açıklayan teknik direktör Levent Devrim'in istifasını yönetim olarak kabul ettiklerini belirtti.

Yenilgiden öte kendilerini üzen şeyin iki hafta önce takımın başına getirilen teknik direktör Levent Devrim'in istifa etmesi olduğunu vurgulayan Karaağaç, "Geldiği günden bu yana Orduspor'la ilgili övgüler yağdıran Levent Devrim'e istifayı yakıştırmadık" dedi.

Karaağaç, Devrim'in göreve geldiği ilk günden bu yana bütün isteklerinin yerine getirildiğini belirterek, "Biz kendisinin başka bir kulüple anlaştığını düşünüyoruz. Çünkü bir, iki gün içinde kararlarının değişmesine anlam veremiyoruz" diye konuştu.

"Yönetimsel hata var" eleştirilerini kabul etmediklerini vurgulayan Karaağaç, asıl sorunun teknik dörektör Devrim'in takım içi problemleri aşamaması olduğunu söyledi.

Karaağaç, yeni teknik direktör arayışlarına bugünden itibaren başladıklarını belirterek, "Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yiyormuş. Artık iyi bir hoca ile anlaşacağız. Orduspor bir markadır. Orduspor'un başına gelecek hoca da marka olacaktır. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın" ifadesini kullandı.

KAYNAK: AA