Maçın ardından

Antalyaspor Teknik Direktörü Mandıralı: "Futbol adına yapılması gereken her şeyi yaptık"

Maçın ardından
Maçın ardından
GİRİŞ 23.11.2014 19:08 GÜNCELLEME 23.11.2014 19:08

PTT 1. Lig'de Denizlisporu'u 2-1 yenen Antalyaspor'da, teknik direktör Hami Mandıralı, "Antalyaspor olarak sahada futbol adına yapılması gereken her şeyi yaptık" dedi.

Mandıralı, maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında, teknik ekip olarak ilk maçlarına çıktıklarını, galip geldikleri için çok mutlu olduklarını söyledi.

"Antalyaspor olarak sahada futbol adına yapılması gereken her şeyi yaptık" diyen Mandıralı, ofansif futbol oynayıp, çok pozisyona girmelerine karşın 2 tanesini golle sonuçlandırabildiklerini ifade etti.

Mandıralı, kendi hatalarından dolayı kalelerinde bir gol gördüklerini vurgulayarak, "Girdiğimiz pozisyonları değerlendirebilmiş olsaydık daha farklı bir skor olurdu. Futbolda bunlar olağan şeyler. Bazen kötü oynarsınız kazanırsınız, bazen de iyi oynarsınız kaybedersiniz. Oyuncu arkadaşlarımı yürekten kutluyorum. Bana göre iyi performans sergilediler" diye konuştu.

Gazetecilerin Denizlispor'un maçın son anlarında yaptığı penaltı itirazı ile ilgili sorusu üzerine Mandıralı, kendilerinin penaltılarının verilmediği, kararın hakemin takdiri olduğunu belirtti.

Mandıralı, takımın başına yeni geçmiş olmalarıyla ilgili soruya ise kendi felsefelerini ve isteklerini oyunculara anlattığını, onların da kendisi ve teknik ekibin istedikleri doğrultusunda gereken her şeyi yaptıklarını kaydederek "Takımdan memnunum. Artı, eksilere bakıldığında artılarımız daha fazlaydı" değerlendirmesinde bulundu.

Denizlispor cephesi-

Denizlispor Teknik Direktörü Özcan Bizati ise ilk yarısı ve ikinci yarısı farklı bir oyun oynadıklarını, 45. dakikadan sonra oyuna geri döndüklerini ve risk aldıklarını söyledi.

Risk aldıkları bölümde kalelerinde pozisyonlar da verdiklerinin altını çizen Bizati, "Aynı şekilde pozisyonlara da girdik. Direkten dönen topumuz oldu" diye konuştu.

Bizati, itiraz ettikleri pozisyonda hakemlerin daha dikkatli olması gerektiğini belirterek 'Pozisyonun penaltı olduğunu düşünüyorum" dedi.

Pozisyonda savunma oyuncusunun kolunun açık olduğunu savunan Bizati, şunları kaydetti:

"Devamında bizim oyuncumuz gole gidebilecek pozisyondaydı. Hakem görmemiş olabilir ama yan hakemin daha dikkatli olması gereken bir pozisyondu. Buradan puan almaya gelmiştik. En kötü 1 puan alabilecek pozisyonları bulmuştuk. Alamadık. Oyuncularımı tebrik ediyorum. İyi oynamaya devam edecekler. Antalyaspor'a da bundan sonra Süper Lig yolunda başarılar dilerim."

KAYNAK: AA