Albimo Alanyaspor, Kayserispor maçına hazır

Kulüp Genel Koordinatörü Çavuşoğlu: - "Bu maçta, maçın sonucunu her iki takımın ortaya koyacağı performansın belirlemesini istiyoruz"

Albimo Alanyaspor, Kayserispor maçına hazır
Albimo Alanyaspor, Kayserispor maçına hazır
GİRİŞ 21.11.2014 16:19 GÜNCELLEME 21.11.2014 16:19

PTT 1. Lig ekiplerinden Albimo Alanyaspor, yarın Kayserispor ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Albimo Alanyaspor Başkan Yardımcısı ve Genel Koordinatörü Mevlüthan Çavuşoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, milli maç arası nedeniyle verilen arayı iyi değerlendirdiklerini söyledi.

Takımın Kayserispor maçının hazırlıklarını tamamladığını ve maç saatini beklediğini belirten Çavuşoğlu, "Üst üste iki mağlubiyetin ardından verilen arada takımımız hazırlıkları en iyi şekilde yaptı. Alanyaspor olarak şiddetle puan ve puanlara ihtiyacımız var. Sahaya çıkıp oynayacağımız futbolla Alanya'yı en iyi şekilde temsil edecek güce sahibiz" dedi.

Kayserispor'un kadro itibarıyla Süper Lig takımı görünümünde olduğuna işaret eden Çavuşoğlu, takımın bunu sahaya yansıtmayı başarabildiğini kaydetti.

Osmanlıspor ve Boluspor maçlarında hakemlerin formsuzluğunun hatalara neden olduğunu savunan Çavuşoğlu, "Bu maçta, maçın sonucunu her iki takımın ortaya koyacağı performansın belirlemesini istiyoruz. Tabi ki hakemler de hata yapabilir ancak sahaya A ve B takımının maçını yönetmek için çıkarsa adil kararlar verebilir" dedi.

"Sonuç ne olursa olsun Kayserispor karşısında Alanyaspor gibi oynayalım" diyen Çavuşoğlu, takımlarına ve teknik ekibe güvendiklerini kaydetti.

KAYNAK: AA