Muratpaşa Belediyesi, Avrupa mesaisine başlıyor

Antalya'yı Avrupa Hentbol Federasyonu Kupası'nda temsil eden Muratpaşa Belediyesi, 3. turda Belçika ekibi Femina Vise ile 22 ve 23 Kasım'da Antalya'da art arda iki maçta karşılaşacak

Muratpaşa Belediyesi, Avrupa mesaisine başlıyor
Muratpaşa Belediyesi, Avrupa mesaisine başlıyor
GİRİŞ 21.11.2014 13:09 GÜNCELLEME 21.11.2014 13:09

Muratpaşa Belediyesi, Avrupa Hentbol Federasyonu Kupası müsabakalarına evinde yapacağı 3. tur karşılaşmaları ile başlayacak.

Geçen sezon Bayanlar Hentbol Süper Ligi şampiyon tamamlayan ancak "tesis yetersizliği" nedeniyle sezon başında Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) tarafından Şampiyon Ligi'ne alınmayan Muratpaşa Belediyesi, Avrupa Hentbol Federasyonu Kupası'na dahil edilmişti.

Muratpaşa Belediyesi, 3. turdan katıldığı kupada 2. turda Kyndil Torshavn-Femina Vise eşlemesinden galip gelen Belçika ekibi Femina Vise ile eşleşti.

Muratpaşa Belediyesi Kulübü yetkililerinin Femina Vise yetkilileriyle yaptıkları görüşmelerin ardından deplasmanda yapılacak maçın da Antalya'da oynanması kararına varıldı.

İlki 22 Kasım Cumartesi günü saat 18.00'de, ikincisi ise 23 Kasım Pazar günü saat 14.00'te Süleyman Evcilmen Spor Salonunda oynanacak karşılaşmaları Çek hakemler Milan Hajek ve Karel Macho yönetecek.

"Hedefimiz finale yükselmek"

Muratpaşa Belediyesi Antrenörü Birol Ünsal, Belçika ekibini eleyecek güçte olduklarını belirterek, taraftarı her iki maçta da yanlarında görmek istedikleri söyledi.

Ünsal, turu atlamaları halinde kupada son 8'e kalacaklarını dile getirerek, "Hedefimiz finale yükselmek. Oyuncularımız da karşılaşmanın öneminin farkındalar. Karşılaşmaya eksiksiz şekilde çıkacağız" dedi.

KAYNAK: AA