Galatasaray, galibiyet serisini sürdürmek istiyor

Sarı-kırmızılı takım yarın Trabzonspor'u yenerek, Spor Toto Süper Lig'de üst üste 3. maçını kazanmayı hedefliyor

Galatasaray, galibiyet serisini sürdürmek istiyor
Galatasaray, galibiyet serisini sürdürmek istiyor
GİRİŞ 21.11.2014 11:59 GÜNCELLEME 21.11.2014 11:59

Galatasaray, yarın ağırlayacağı Trabzonspor'u yenerek, Spor Toto Süper Lig'de üst üste 3. galibiyetini almak istiyor.

Ligde 10. haftaya lider Fenerbahçe'yle birlikte 19 puanda giren sarı-kırmızılı takım, son iki haftada Kasımpaşa ve Kardemir Karabükspor'u 2-1 yendi. "Cim Bom", teknik direktör değişikliğinin ardından Ersun Yanal'ın başına geçtiği Trabzonspor karşısında hem galibiyet serisini devam ettirmek hem de zirve yarışını sürdürmeyi hedefliyor.

Türk Telekom Arena'da saat 19.00'da başlayacak Galatasaray-Trabzonspor maçını hakem Mustafa İlker Coşkun yönetecek.

Galatasaray, bu sezon seyircisinin önünde ligde mağlubiyet yaşamadı. Türk Telekom Arena'da Eskişehirspor'la golsüz berabere kalan "Cim Bom", Sivasspor, Fenerbahçe ve Kasımpaşa'yı 2-1'lik skorlarla yenmeyi başardı.

Sarı-kırmızılılarda zorlu maç öncesi cezalı oyuncu bulunmazken, İsviçre Milli Takımı'ndan sakat dönen Blerim Dzemaili, yarın forma giyemeyecek.

Galatasaray'da Felipe Melo ve Yekta Kurtuluş ise sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Bu iki oyuncu yarın sarı kart görmeleri durumunda, 11. haftadaki Gaziantepspor karşılaşmasında oynayamayacak.

Olcan, eski takımına karşı

Sezon başında Trabzonspor'dan transfer edilen Olcan Adın, teknik direktör Cesare Prandelli'nin şans vermesi durumunda eski takımına karşı ilk defa forma giyecek.

Trabzonspor'a 2011-2012 sezonunun ara transfer döneminde gelen Olcan, özellikle geçen sezon bordo-mavili forma altında ligde 10, UEFA Avrupa Ligi'nde de attığı 5 golle dikkati çekmişti.

KAYNAK: AA