Eskişehirspor Takım Kaptanı Coşkun:

"Sezon başından beri boş olan tribünlerin Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçında dolmasını istiyoruz. Taraftarlarımızın desteğiyle bu maçtan daha iyi sonuç alacağımızı düşünüyoruz"

Eskişehirspor Takım Kaptanı Coşkun:
Eskişehirspor Takım Kaptanı Coşkun:
GİRİŞ 20.11.2014 16:41 GÜNCELLEME 20.11.2014 16:41

Eskişehirspor Takım Kaptanı Sezgin Coşkun, "Sezon başından beri boş olan tribünlerin Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçında dolmasını istiyoruz. Taraftarlarımızın desteğiyle bu maçtan daha iyi sonuç alacağımızı düşünüyoruz" dedi.

Coşkun, Eskişehirspor Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'ndeki antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, ligde bulundukları konum bakımından Kayseri temsilcisiyle oynayacakları müsabakanın zor geçeceğini söyledi.

İç sahada oynamanın avantajını kullanmak istediklerini belirten Coşkun, "Bunun için taraftarın desteğini bekliyoruz. Sezon başından beri boş olan tribünlerin Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçında dolmasını istiyoruz. Taraftarlarımızın desteğiyle bu maçtan daha iyi sonuç alacağımızı düşünüyoruz. Bununla ilgili yönetimimiz bilet kampanyası başlattı. Umarım galibiyet sevincini birlikte yaşarız" diye konuştu.

Coşkun, kendisi ve takım arkadaşlarının, ne kadar zorlu bir dönemden geçtiklerinin bilincinde olduğunu vurguladı.

Milli maçlar için lige verilen arada çok iyi çalıştıklarını dile getiren Coşkun, şunları kaydetti:

"Antrenmanlara katılım çok iyiydi. Ligde hiç istemediğimiz bir konumdayız. Aslında lige iyi başlamıştık ama daha sonra aldığımız şanssız mağlubiyetler bizi bu duruma getirdi. Eskişehirspor camiası daha kötü durumlardan alnının akıyla daha dik bir şekilde çıkmıştır. Bu maç, başımızı kaldırabileceğimiz, önümüze bakabileceğimiz bir fırsattır. Gücümüzün sonuna kadar formanın hakkını vereceğiz. İlerleyen zamanlarda üst sıralar için mücadele eden bir Eskişehirspor izlettireceğiz."

Coşkun, bir gazetecinin "Futbolcularda stres var mı?" sorusuna, "Stres ister istemez var ancak kazanmayla ilgili istek ve stresimiz var. Heyecanımızı ve stresimizi saha içindeki hırsa çevirirsek istediğimiz sonucu elde ederiz" yanıtını verdi.

KAYNAK: AA