Yeni Malatyaspor'da gözler Pendikspor maçına çevrildi

Kulüp Başkanı Gevrek: "Centone Karagümrük karşısında galip gelmemiz lazımdı. Mutlak galip gelmemiz gereken bir maçta 2 puan kaybettik. Pendikspor maçında inşallah bunu telafi ederiz"

Yeni Malatyaspor'da gözler Pendikspor maçına çevrildi
Yeni Malatyaspor'da gözler Pendikspor maçına çevrildi
GİRİŞ 20.11.2014 13:22 GÜNCELLEME 20.11.2014 13:22

Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek, Centone Karagümrük karşısındaki puan kaybını Pendikspor maçında telafi etmeyi hedeflediklerini söyledi.

Gevrek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta sahalarında Centone Karagümrük ile oynadıkları maçtan beraberlikle ayrıldıkları için üzgün olduklarını belirterek, "Ne olursa olsun şampiyonluğa giden bir takım olarak Centone Karagümrük maçını kazanmalıydık. Bu maç, bizim için çok önemliydi ama maalesef galip gelemedik. Elimize geçen penaltı fırsatını da değerlendiremedik" diye konuştu.

Puan kayıplarının futbolun içinde olduğunu dile getiren Gevrek, gelecek haftalarda puan kayıpları yaşamamak için çalışacaklarını söyledi.

Centone Karagümrük beraberliğiyle liderliği Pendikspor'a kaptırdıklarını anımsatan Gevrek, "Pendikspor'un galip gelmesi önemli değil, bizim kendimize bakmamız gerekiyor. Centone Karagümrük karşısında galip gelmemiz lazımdı. Mutlak galip gelmemiz gereken bir maçta 2 puan kaybettik. Pendikspor maçında inşallah bunu telafi ederiz" dedi.

KAYNAK: AA