Potada maçın ardından

Abdullah Gül Üniversitesi başantrenörü Avcı: "Mutlaka kazanmamız gereken bir maçtı, bundan dolayı oldukça mutluyuz"

Potada maçın ardından
Potada maçın ardından
GİRİŞ 19.11.2014 21:33 GÜNCELLEME 19.11.2014 21:33

Abdullah Gül Üniversitesi başantrenörü Ayhan Avcı, FIBA Kadınlar Avrupa Ligi B Grubu üçüncü maçında İspanya'nın Baloncesto Avenida takımını yenmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Avcı, maçın ardından katıldığı basın toplantısında, taraftarları önünde galip gelmenin önemli olduğunu belirtti.

Grupta İspanya temsilcisini mağlup ederek, ilk galibiyetlerini aldıklarını vurgulayan Avcı, "Mutlaka kazanmamız gereken bir maçtı, bundan dolayı oldukça mutluyuz. Ama iyi oynadığımızı söyleyemem. Bizim takımın daha iyi potansiyeli var. Çok daha iyi basketbol oynayabilir, çok daha iyi müdafaa yapabilir" ifadelerini kullandı.

Takımını ilerleyen haftalarda daha etkili oynayacağını vurgulayan Avcı, sözlerini şöyle tamamladı:

"Herkes görecek ki iki hafta içinde çok daha iyi olacağız. Bugün iyi basketbol oynadığımızı söyleyemem. Sadece son periyotta maçı kazanmayı çok istedik. Taraftarımıza da çok teşekkür ediyoruz. Seyircimizin desteğiyle kazandık ama oyuncumuz yeterli değil. Koyduğumuz hedefler için bu basketbol yeterli değil. Ancak puan için kazanılması gereken bir maçı kazandık."

- Baloncesto Avenida cephesi

Baloncesto Avenida başanterönü Alberto Miranda ise kötü mücadele sonucunda maçı kaybettiklerini ifade etti.

Abdullah Gül Üniversitesi'ni galibiyetten dolayı tebrik eden Miranda, "Onlar her şeyini ortaya koyarak iyi bir basketbol sergiledi. Biz savunmada çok kötüydük, hücumda da attığımız topların çoğu girmedi. Ama bu bizim gerçek kimliğimiz değil. Oyunumuzu daha iyi geliştirerek daha iyi noktaya geleceğiz" diye konuştu.

KAYNAK: AA