Denizlispor'da borç görüşmeleri

PTT 1.Lig takımlarından Denizispor'un başkanı Hasan Kıbrıslıoğlu, kulübün sırtında ağır bir yük olan geçmiş tarihli borçları ödemek için alacaklı futbolcularla görüştüklerini söyledi.

Denizlispor'da borç görüşmeleri
Denizlispor'da borç görüşmeleri
GİRİŞ 19.11.2014 16:00 GÜNCELLEME 19.11.2014 16:00

Başkan Hasan Kıbrıslıoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, eski futbolcuların alacaklarından kaynaklanan yaklaşık 16 milyon liralık borcun kulüp açısından sıkıntı oluşturduğunu belirtti.

Bu borçlar nedeniyle zaman zaman puan silme, transfer yasağı gibi yaptırımlarla karşılaştıklarını bildiren Kıbrıslıoğlu, alacaklarıyla ilgili futbolcularla temasa geçerek büyük bölümüyle ödeme planı konusunda anlaştıklarını kaydetti.

Kıbrıslıoğlu, "Yönetimlerin elini kolunu bağlayan, kulübün hareket alanını daraltan bu sorunu çözmek istiyoruz. Fakat borcun hepsini ödememiz mümkün değil. Elbette futbolcuların kulüpte büyük emeği var, karşılıklı anlaşarak helalleşmek amacındayız. Finans sorununu bu ay sonuna kadar çözeceğimiz inancındayım. Bu operasyonu başarıyla tamamlarsak Denizlispor için bir milat olacak. Sırtımızdaki ağır yükten kurtulacağız" şeklinde konuştu.

Öte yandan, Adanaspor galibiyetinin primlerini futbolcuların banka hesaplarına yatırıldığı belirtildi.

KAYNAK: AA