Portekiz, Arjantin'i son dakika golüyle yendi

İngiltere'nin Manchester kentinde oynanan hazırlık maçında Portekiz, Guerreiro'nun golüyle Arjantin'i 1-0 mağlup etti

Portekiz, Arjantin'i son dakika golüyle yendi
Portekiz, Arjantin'i son dakika golüyle yendi
GİRİŞ 19.11.2014 00:14 GÜNCELLEME 19.11.2014 00:14

İngiltere'nin Manchester kentinde oynanan hazırlık maçında Portekiz, Guerreiro'nun golüyle Arjantin'i 1-0 mağlup etti.

Old Trafford Stadı'ndaki mücadelenin ilk yarısı golsüz sona erdi. Karşılaşmanın 47. dakikasında Portekiz Milli Takımı'nın yıldızı Cristiano Ronaldo yerini Quaresma'ya bırakırken, Arjantin Milli Takımı'nın yıldızı Messi'nin yerine de Gaitan oyuna girdi. 90. dakikada sağ kanattan ceza alanına ortalanan topu Guerreiro kafa vuruşuya filelere gönderdi ve Portekiz sahadan 1-0 galip ayrıldı.

Karşılaşmada Portekiz Beto, Bosingwa, Bruno Alves, Pepe, Tiago Gomes, Tiago, Moutinho, Andre Gomes, Nani, Danny ve Ronaldo, Arjantin ise Romero, Roncaglia, Otamendi, Demichelis, Ansaldi, Biglia, Mascherano, Pastore, Di Maria, Higuain ve Messi onbiriyle mücadele etti.

Rooney attı, İngiltere kazandı

Celtic Park Stadı'nda oynanan diğer hazırlık maçında ise İngiltere, Oxlade-Chamberlain ve Rooney'nin attığı iki golle İskoçya'yı 3-1 yendi. Evsahibi ekibin tek golü Robertson'dan geldi.

Avrupa Futbol Şampiyonası elemelerinde cumartesi Wembley Stadı'nda oynanan Slovenya maçında İngiltere Milli Takımı'nın 100. kez formasını giyen ve bir de gol atan takım kaptanı Rooney, İskoçya karşısında da rakip fileleri iki kez havalandırdı. 29 yaşındaki futbolcu, milli takım kariyerinde toplam 46 gole ulaştı.

Mücadelede İngiltere, Forster, Clyne, Cahill, Smalling, Shaw, Wilshere, Milner, Oxlade-Chamberlain, Downing, Rooney ve Welbeck, İskoçya ise Marshall, Whittaker, Russell Martin, Hanley, Robertson, Brown, Mulgrew, Maloney, Anya, Naismith ve Chris Martin onbiriyle sahaya çıktı.

KAYNAK: AA