Bosna Hersek'te gündem "Susic"

Bosna Hersek Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, A Milli Takım Teknik Direktörü Susic'in geleceğini görüşmek için toplandı

Bosna Hersek'te gündem "Susic"
Bosna Hersek'te gündem "Susic"
GİRİŞ 17.11.2014 18:40 GÜNCELLEME 17.11.2014 18:40

Avrupa Futbol Şampiyonası elemelerinde dün gece İsrail'e 3-0 mağlup olarak gruptan çıkma şansını zora sokan Bosna Hersek'te, ana gündem maddesi A Milli Takım Teknik Direktörü Safet Susic'in durumu oldu.

Milli takımla birlikte Saraybosna'ya dönen Susic ile Bosna Hersek Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu üyeleri, Susic'in geleceğini görüşmek üzere toplandı. Saraybosna'daki bir otelde, basına kapalı devam eden toplantıda, milli takımdaki sorunlar ve Susic'in durumunun görüşüldüğü öğrenildi.

Bu arada, dün geceki İsrail mağlubiyetinin ardından Saraybosna'ya dönen Susic, havalimanında yaptığı açıklamada, İsrail'in dün akşamki maçta kendilerinden daha üstün bir oyun sergilediğini ve bazı pozisyonlarda "komik" göründüklerini söyledi.

Susic, maç hakkında yorum yapmaya gerek olmadığını, son dönemde yaşanan sakatlık problemlerinin sahaya süreceği takımı oluştururken işlerini bir hayli zorlaştırdığını belirterek, "Ancak, gruptan çıkma şansımız devam ettiği sürece istifa etmeyeceğim" dedi.

Öte yandan, dün geceki yenilginin ardından Susic'i ağır şekilde eleştiren Bosna Hersek basını, görevden alınması ya da istifası halinde Susic'in yerine Trabzonspor'dan ayrılan Boşnak teknik direktör Vahid Halilhodzic ya da bir dönem Kayserispor'u çalıştıran Hırvat teknik direktör Roberto Prosinecki'nin gelebileceğini öne sürdüler.

KAYNAK: AA